Ghid practic pentru segmentul de credit si colectare de creante in 2010-2011

BUCURESTI - 2 decembrie 2010

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari

In data de 27 ianuarie 2010, Expo Media organizeaza cea de-a doua editie a conferintei de credit si colectare de creante, in incinta J.W. Marriott Grand Hotel.

Dinamica pietei de profil a creditelor si colectarii de creante in 2010 a intampinat numeroase provocari si dificultati, ce au evidentiat importanta acestui segment de business pentru stabilitatea economica a companiilor din Romania si din strainatate.

Pe 27 ianuarie 2010, Expo Media va desfasura cea de-a doua editie a conferintei  de credit si colectare de creante, la J.W. Marriot Grand Hotel.

Evenimentul isi propune sa aprofundeze dezbaterea temelor dedicate creditelor si colectarii de creante din Romania, care reprezinta un element strategic diferentiator intr-un mediu economic instabil.

Subiectele dezbatute vor evidentia instrumente de stimulare a sanatatii financiare a organizatiilor si institutiilor care acorda credit sau sunt expuse problemelor de plata si lipsei de disciplina financiara, atat la nivel de consumator individual, cat si la nivel corporatist. Participantii vor descoperi tactici pragmatice, aplicabile inclusiv in perioadele de turbulenta economica.

In cadrul evenimentului va avea loc si o expozitie dedicata  principalilor jucatori de pe piata de debite si credite din Romania, oferind participantilor sau vizitatorilor posibilitatea de a interactiona cu oameni-cheie ai industriei si de a cunoaste produse si servicii inovatoare.

Evenimentul se bucura si anul acesta de sustinerea ASEBUSS, in calitate de partener strategic, si Customer Service School, partener al conferintei de afaceri.

Pentru mai multe detalii despre evenimentul de business, va rugam sa accesati www.conferinte.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/expo-media/ghid-practic-pentru-segmentul-de-credit-si-colectare-de-creante-in-2010-2011