TARG de CRACIUN VARADINUM, 18-20 decembrie

Oradea - 6 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

TARGUL de CRACIUN VARADINUM se va desfasura in perioada 18-20 decembrie la Oradea, avand ca locatie Arena Antonio Alexe.

Expo Varadinum, in colaborare cu Primaria Municipiului Oradea si Camera de Comert si Industrie Bihor, va invita sa participati la cea de-a doua editie a targului international specializat de cadouri – TARGUL de CRACIUN VARADINUM. Evenimentul va avea loc in prag de sarbatori intr-un decor specific, timp de 3 zile, in perioada 18-20 decembrie 2009 la Arena “ANTONIO ALEXE” din Iosia, cu INTRARE GRATUITA pentru vizitatori.
Succesul de care s-a bucurat editia anterioara, reflectat in cei peste 8000 de vizitatori si prin participarea a peste 80 de firme pe o suprafata de 1400 mp, ne garanteaza reusita evenimentului din acest an. Experienta noastra de 13 ani in organizarea de targuri si expozitii va garanteaza calitatea si profesionalismul evenimentelor noastre, detasandu-ne de alte evenimente similare organizate pe plan local (vezi holul Arenei “Antonio Alexe”, Casa de Cultura a Sindicatelor, Baile Felix etc.).
Aceasta editie se adreseaza firmelor cu o ofertă diversificată din domeniile:
- articole de imbracaminte si incaltaminte pentru adulti si copii;
- jucarii si cadouri pentru copii;
- ceasuri, bijuterii, accesorii si suveniruri;
- produse cosmetice;
- dulciuri, bauturi, cafea si tutun;
- marochinarie;
- carte si articole de papetarie;
- aparatura electronica si electrocasnica;
- decoratiuni interioare;
- last-minute pentru revelionul 2010;
- flori, aranjamente florale, lumanari ornamentale si multe altele.
Evenimentul va fi promovat timp de 7 saptamani in presa locala in 9 publicatii, 5 posturi de radio, 3 posturi TV, 6 surse online, afise, bannere stradale, invitatii, 15000 de flyere distribuite in cutii postale si in marile centre comerciale si timp de o saptamana, prin masina cu megavoce.
Pentru ca si aceasta editie sa se bucure de un mare succes, am organizat atractii pentru vizitatorii de toate varstele: serbari de sfarsit de an sustinute de gradinite si scoli pe scena din cadrul expozitiei, poze la minut cu Mos Craciun si inmanarea cadourilor din partea Mosului, concerte de colinde, brad impodobit, picturi pe fata, urna destinata scrisorilor pentru Mos Craciun, zane, spiridusi si alte personaje fermecate, patinoar exterior, ceai, vin fiert si turta dulce.
Fiti pentru 3 zile spiridusii harnici care-i aduc Mosului doar daruri unul si unul, de la fluiere cu clinchet vesel, la casute si papusi, haine, caciuli si manusi, braduleti plini de podoabe, lumanari, farfurioare, gatite de sarbatoare! Inscrieti-va la TARGUL DE CRACIUN din perioada 18-20 decembrie 2009, la Arena “Antonio Alexe” din Oradea!

Despre Expo Varadinum srl

EXPO VARADINUM este unicul organizator de targuri si expozitii, respectiv constructor de standuri expozitionale personalizate din Oradea.
Infiintata în 1998, EXPO VARADINUM este rodul unor reputati oameni de afaceri din Oradea, care au pus bazele promovarii mediului de afaceri local in special cat si al celui românesc în general.
Compania noastra este expresia mediului de afaceri românesc, iar ea se dezvolta si traieste odata cu aceasta, de aceea suntem constienti ca reusita noastra se bazeaza pe succesul clientilor nostrii.
Tel./fax: 0359-401.438; 0359-190.900
E-mail: expo@expovaradinum.ro;
Personal la sediul firmei:
PTA IGNATIE DARABANT NR. 1 MODUL 14 ORADEA,
(COMPLEX COMERCIAL GALASSINI)

expo@expovaradinum.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/expo-varadinum-srl/targ-de-craciun-varadinum-18-20-decembrie