Expo Towns

BUCURESTI - 8 august 2007

Comunicat tip General in Afaceri

EXPO 24, companie specializata in targuri si expozitii organizeaza in perioada 08 - 10 noiembrie 2007, la Brasov, manifestarea internationala EXPO TOWNS 2007 editia a IV-a, manifestare complexa, formata din expozitia adresata atat prefecturilor, primariilor (serviciilor ce se ocupa cu administrarea oraselor si comunelor), cat si operatorii economici din domeniu. In aceeasi perioada se va desfasura si Forumul National - Strategii de dezvoltare.

Expo Towns

Evenimentul este realizat in parteneriat cu: Ministerul Economiei si Finantelor, Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Asociatia Municipiilor din Romania, Asociatia Comunelor din Romania, Asociatia Oraselor din Romania, Federatia Autoritatilor Locale din Romania si Primaria Brasov.

Manifestare ce doreste realizarea de documentare pentru proiectare tehnica , consultanta financiara si accesarea fondurilor structurale , programele de dezvoltare regionala,prin implicarea atat a factorilor decizionali cat si a operatorilor publici si privati.

Tematica expozitiei pe scurt este:

- Utilaje si materiale pentru retelele de apa-canal, termoficare, gaze, proiectere si executie.
- Extinderea si modernizarea retelelor de drumuri
- Statii epurare, salubritate, gropi ecologice.
- Mobilier stradal si restaurare monumente istorice.
- Combaterea eroziunii si tratarea solului infestat.
- Surse de energie neconventionala,independente de sistemul energetic national.
- Combaterea calamitatilor si reducerea efectelor acestora in situatii de urgenta.
- Sisteme de detectare si alarmare in caz de urgenta.
- Consultanta tehnico - financiara specializate in accesarea si obtinerea fondurilor structurale
- Soft dedicat Administratiei Locale
- Banci

EXPO TOWNS doreste sa aduca la un loc atat firme ce se ocupa de materiale utilaje si servicii de constuctii, sisteme de securitate si stingere a incendiilor, cat si factorii decizionali ai administratiei locale si societati de consultanta, pentru ca impreuna sa realizam un oras mai bun, mai curat, mai sigur.
Prin parteneriatele realizate pentru acest eveniment, asiguram de prezenta la EXPO TOWNS 2007 in cadrul manifestarilor conexe ( sesiuni de comunicare,dezbateri,training pentru administratia locala ) a institutiilor guvernamentale a federatiilor administratiei locale a organizatiilor patronale si a firmelor de consultanta in accesarea fondurilor structurale.

Despre Expo 24 Plus S.R.L.

Pentru detalii vizitati http://www.expo-towns.ro
T: 021 255 6690
F: 021 255 6680
contact@expo24.ro