TEB Expo - expozitie pentru sistemul educational din Romania

BUCURESTI - 6 octombrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, IT&C

Cele mai noi mijloace de predare vor fi expuse in cadrul editiei 7 a TEB Expo, eveniment cunoscut si ca Targul Educational Bucuresti, organizat de Expo 24 Romania in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Muncipiului Bucuresti si Guvernul Romaniei - Institutia Prefectului Municipiului Bucuresti.
Ca in fiecare an, principalul punct de atractie este reprezentat de sistemele IT pentru educatie, acestea prefigurand in fapt scoala viitorului.

TEB Expo - expozitie pentru sistemul educational din Romania

Table interactive inteligente, softuri ce inlocuiesc manualele, lectii in format electronic sunt principalele produse pe care firmele expozante le promoveaza in cadrul expozitiei. In ultimii ani, tot mai multe unitati de invatamant publice si private incep sa implementeze astfel de sisteme, acestea trecand deja de la nivelul de moft la necesitate.

In viitorul apropiat, mijloacele IT vor domina salile de clasa, acest fapt fiind reflectat in cadrul expozitiei de noile produse ce vor fi lansate. Sistemele clasice de predare nu au fost insa uitate, companiile avand in continuare oferte si pentru table, mulaje, mobilier scolar, harti si aparatura de laborator.

Expozitia este deschisa de joi 20 octombrie pana sambata 22 octombrie 2011, intre orele 10 -17 la Sala Polivalenta din Bucuresti.

www.teb.ro

Despre Expo 24 Plus S.R.L.

Expo 24 este o companie organizatoare de targuri si expozitii.