Vending Expo 2012 - expozitie adresata industriei de vending din Romania

BUCURESTI - 2 octombrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, HoReCa

In perioada 8 – 10 noiembrie 2012, in cadrul Salii Polivalente Bucuresti, Expo 24 organizeaza editia cu numarul trei a expozitiei Vending Expo. Expozitia doreste sa creeze noi canale de distributie si noi oportunitati de colaborare pe un sector aflat intr-o dezvoltare continua. Vending Expo are ca expozanti distribuitori si producatori de masini automate pentru comert ( alimentare, bauturi, cartele, bilete, automate foto ), componente pentru aparate, servicii pentru sectorul vending.

Expozitia este un loc de intalnire intre expertii din domeniu si vizitatori, acestia putand obtine pe parcursul a trei zile informatii cu privire la produsele, technologiile si oportunitatile oferite de  sectorul vending.

Publicul tinta este reprezentat de persoane cu raspundere in domeniul distributiei si exploatarii serviciilor vending, directori de institutii de sport si agrement,  institutii ale administratiei publice, centre de afaceri, institutii de educatie, centre medicale, hoteluri si turism, specialisti si potentiali operatori ai aparatelor vending.

Organizatorii va invita sa luati parte la Vending Expo, pentru a nu rata sansa de a va obtine noi clienti, de a face schimb de experienta si nu in ultimul rand de a gasi noi colaboratori in domeniul dvs.

Program de vizitare: 

08 noiembrie 2012: 10.00 - 17.00

09 noiembrie 2012: 10.00 - 17.00

10 noiembrie 2012: 10.00 - 15.00

www.vendingexpo.ro

Despre Expo 24 Plus S.R.L.

Expo 24 este o companie organizatoare de targuri si expozitii.