CLEANING EXPO 2013 – totul pentru igienă și curățenie

Pantelimon - 27 martie 2013

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Industrie, Media / Publicitate

Centrul expozițional EXPOROM organizează în perioada 10–12 octombrie 2013 CLEANING EXPO, un eveniment dedicat companiilor producătoare și distribuitoare de echipamente, produse și servicii de curățenie.

CLEANING EXPO 2013 – totul pentru igienă și curățenie

Cu o nouă viziune asupra evenimentelor ”business to business” (B2B), CLEANING EXPO își propune să devină un etalon pentru această industrie de talie internațională  și urmărește să aducă față în față companiile și specialiștii din domeniu, asociațiile și organizațiile de profil.

Pe durata celor 3 zile ale manifestării, expozanții sunt invitați să prezinte, într-un spațiu de 12.500 mp, cele mai avansate produse și servicii dedicate industriei curățeniei.

Tematica expoziției va fi structurată astfel: curățenie urbană și salubrizare; deratizare; dezinsecție; colectare și reciclare a deșeurilor; curățenie profesională, industrială și domestică; igienă sanitară; curățătorii și spălătorii chimice

Obiectivul principal al manifestării CLEANING EXPO este crearea unei platforme pentru expunerea completă a ofertei din domeniu, prezentarea celor mai noi produse și servicii, facilitarea comunicării B2B, crearea de noi relații de afaceri care să se concretizeze în noi contracte și o dinamizare a activității din domeniu.

10 Motive pentru a participa în calitate de expozant la acest eveniment:

Cele mai mici tarife de participare din piața de profil (fără taxă de înscriere);Dezvoltarea unui parteneriat de lungă durată cu o investiție minimă și rezultate încă de la prima ediție;Comunicarea directă cu reprezentanți ai departamentelor de achiziții și management;Promovarea media gratuită în cadrul unui eveniment de specialitate;Business networking, matchmaking;Lansări de produse noi și demonstrații într-un spațiu special amenajat;Poziționarea companiei în cadrul celor mai mari jucători din piața de profil;Ofertă specială pentru serviciile de cazare și masă din cadrul complexului expozițional;Parcare și spații de depozitare marfă, gratuite și păzite pe parcursul evenimentului;Săli de conferință pentru susținerea de seminarii, prezentarea de noi tendințe.

Expozanții și vizitatorii se vor bucura de o serie de evenimente conexe care vor avea loc în cadrul CLEANING EXPO. Unul dintre acestea deja confirmat este Concursul internațional Clean Europe, organizat de European Cleaning Machines Association (EUnited) sub îndrumarea renumitului expert internațional Tibor Ritz.

Concursul va avea loc în patru mari orașe europene: Varșovia (24-26 Aprilie 2013), Verona (21-23 Mai 2013), București (10-12 Octombrie 2013) și Budapesta (8 Noiembrie 2013) unde va avea loc și marea finală. De asemenea, înscrierea la această competiție este gratuită.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/exporom/cleaning-expo-2013-totul-pentru-igiena-i-cura-enie