HORECA Expo cu o nouă viziune ” Business to Business”

Pantelimon - 8 martie 2013

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Turism, HoReCa

În ultimul timp, evenimentele expoziționale trec tot mai mult pe formula B2B , unde întreprinzătorii se întâlnesc cu cei la fel cu ei, care le sunt sau le pot deveni parteneri de afaceri. Iată noutățile pe care vi le oferă EXPOROM în această formulă:

HORECA EXPO - partenerii si partenerii media

HORECA EXPO - partenerii si partenerii media

  informații directe pe care, altfel ar trebui să le plătiți sau să le aflați, participând la conferințe și simpozioane;idei și tehnici noi care ajută la creșterea cifrei de afaceri; aspecte/chestiuni/detalii subestimate de patroni, manageri și angajați în relația cu clienții;practici care au avut succes, recomandate acum de cei interesați să intre în relații de afaceri cu dvs.;contact direct cu reprezentanți ai unor organizații  de profil: întâlniri, oferte de servicii utile pentru firme noi, pentru dezvoltare sau pentru a vă repune pe picioare afacerea;prețuri accesibile, de expoziție.

 

În afară de cele enumerate mai sus, iată ce aduce nou HORECA Expo în industria ospitalității:

 

SALON GASTROreprezentații culinare și seminarii pentru restaurante care prezintă modalități de diversificare a meniurilor și astfel să iasă din tipare:

  ANBCT – Tendințele în arta culinară modernăPeștele de acvacultură, Importanța uleiului de măsline în alimentație;

  Horeca School – feluri de mâncare selecte pregătite de: Chef Eduard Istoc, ChefSidia Sissoko, Junior Sous Chef Laurențiu Rădăcină, precum și modelare în fondant susținută de Alina Panait (Alina’s Passions)

  Școala Bella Italia – prepararea unor meniuri inovative de către: Chef Ene Cecilia, Chef Adrian Iuriciuc, bucătar Georgeta Ciocârlan, maestru în Arta Culinară Cerasela Lungu.

   

  DEGUSTĂRI DE VIN:

    somelierul 

  Sergiu Nedelea (Winetaste.ro) – Vinul în restaurant, condiționare și servire cu ajutorul tehnogiilor Ho.Re.Ca Cezar Ioan (vinul.ro) vine cu o prezentare a metodelor de promovare și vânzare a vinului, adresată atât ospătarilor, cât și managerilor de restaurante.

  SALON DRINKS:

  SCAE România - 

    demonstrații zilnice de 

  Latte Art 

    și 

  Cafea la ibric

  Laura Lezis

     – Campioana Naționala la Ibrick, locul 9 mondial;

  Marius Nica

     – Campion Național Latte art;

  Bogdan Andrei

     – Vice campion Cafea cu alcool;

  Laurențiu Ștefan

     – barista certified SCAE, 

  Cristi Coman

   – campion național Barista 2012.

  Vizitatorii sunt invitați la o ceașcă de cappuccino din partea casei. 

    Echipa 

  Barmania 

    de somelieri, mixologi, barista și experți în flair 

  – 

    reprezentații și seminarii: 

  Elaborarea unui meniu de băuturi, Responsabilitatea față de oaspeți, Consumul responsabil de alcool și avantajele acestuia pentru baruri, Avantajele formării profesionale și a trainingului Flying Cocktails 

    – reprezentații de 

  Mixologie 

    și 

  Flair

   

  Printre expozanții care și-au anunțat deja participarea până acum se numără: Conti Grup, Simex, Food Industries, Yalco, UV forest,  Apollo, Ianni Prod Com, T&C Net, Novo Parts, IT Genetics, Tan-Viet, AMC Spania, Risto Chef, Concept Hotels, Sensio, Valentino Tessuti, Tuzson Design, Framinor, Ardesign etc.

  Contactul direct dintre expozanți, participanți și vizitatori specializați, alături de facilitățile oferite de EXPOROM, credem că este formula de succes pe care ne-o dorim cu toții. Așadar, vă așteptăm în perioada 14 – 17 martie la HORECA Expo, un eveniment marca EXPOROM, iar pentru orice informație cu privire la desfășurarea evenimentului, ne puteți scrie la pr@exporom.ro, persoana de contact fiind Romina Stancu (0752.206.745).

   

  Complexul expozițional EXPOROM  este la nici 12 km de Piața Unirii, mai exact în Pantelimon, județul Ilfov, Biruinței, nr 98. Accesul în spațiul expozițional se va face pe bază de invitație sau bilet de intrare, iar transportul vizitatorilor (microbuze cu o capacitate de 25 de persoane) va fi gratuit de la stația de metrou Republica.