Profita de ocazie și Inscrie-te la Targul Copilariei & Orașul lui Moș Craciun

BUCURESTI - 15 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle

Au mai ramas puține locuri In Orașul lui Moș Craciun pentru expozanții doritori sa atraga atenția celor 20.000 de vizitatori așteptați la cel mai mare targ al iernii.

Profita de ocazie și Inscrie-te la  Targul Copilariei & Orașul lui Moș Craciun

Între 5 și 9 decembrie EXPOROM și Trusa pentru Părinți organizează Târgul Copilăriei & Orașul lui Moș Crăciun care se va desfășura într-un spațiu de 12.000 mp. Mii de vizitatori vor participa la doborârea unui NOU Record Mondial -  Cea Mai Lungă Scrisoare către Moș Crăciun care va fi trimisă împreună cu o familie norocoasă în Laponia.

2 săptămâni de înscriere au mai rămas pentru companiile care doresc să devină parte din Orașul lui Moș Crăciun și să se bucure de creșterea vânzărilor. Printre ofertele expozanților se numără produse & servicii pentru:

- întreaga familii:cadouri deosebite, decorațiuni de iarnă, farmaceutice, mobilier, servicii financiare, cabinete de medicină de familie, nutriție etc.

- copii: jucării, grădinițe, centre de limbi străine și after-school, centre de fertilizare, maternitati, cabinete de pediatrie și consiliere nutriție

- adulți: articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, produse cosmetice și de înfrumusețare, cărți etc.

În  fiecare zi a expoziției, vizitatorii se vor bucura de atmosfera spiritului de Crăciun, decorațiuni creative, colinde cântate de trupe de copii și o mulțime de evenimente dedicate lor pentru fiecare vârstă:

Record Mondial – Cea Mai Lunga Scrisoare către Moș Crăciun

- Să gătim în familie

- Parada modei

- Mass media copiilor

- Fotografia copiilo

- Ateliere pentru părinți

Înscrie-te acum la Târgul Copilăriei & Orașul lui Moș Crăciun pentru o experiență memorabilă a sărbătorilor de iarnă petrecute la EXPOROM.

Persoane de contact

Nicoleta Albert - Managing Partner

nicoleta.albert@exporom.ro  0762 646 371

Denisa Nicola - Project Manager