16 speakeri de top din agenţii de publicitate multinaţionale vorbesc despre Marketing şi Comunicare pe 19 iunie la Sibiu

Sibiu - 9 iunie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Primul forum regional despre marketing şi comunicare va avea loc în 19 iunie,la Hotelul Ramada. Fiecare contact pe care compania îl are cu mediul înseamnă marketing. Altfel spus, marketing este comunicare 24 de ore din 24, 7 zile din 7. www.marketing247.ro

16 speakeri de top din agenţii de publicitate multinaţionale vorbesc despre Marketing şi Comunicare pe 19 iunie la Sibiu

Deoarece drumul de la teorie la practică este lung, Marketing 24/7 prezintă în fiecare sesiune un adevăr şi o provocare, menite să transmită auditoriul cum să folosească eficient ingredientele necesare unei campanii de succes.

Sesiunea I: End-to-end Communication Process trece în revistă a concept end-to-end communication process, astfel se vor evidenţia punctele sensibile, unde comunicarea nu mai este investiţie, ci pierdere. Participanţii vor afla: de unde începe şi unde se termină comunicarea cu consumatorul, care sunt ingredientele pentru succesul unei campanii integrare de comunicare, cât conteaza atitudinea angajatilor în fata consumatorilor, care sunt armele omului de marketing şi despre cum abordarea de guerrilla marketing poate aduce succesul cu bugete reduse.

Sesiunea a II-a: Tendinţe şi oportunităţi în marketingul anului 2008 punctează tendinţele în marketing şi comunicare la nivelul anului 2008. În fiecare zi apar noi oportunităţi şi canale de comunicare. Studiile de caz vor evidenţia cum se pot transforma aceste oportunităţile în suuces, dar şi ce provocări a ridicat fiecare campanie în parte.

Sesiunea a III-a dezbate întrebarea: Internetul – tehnologie sau comunicare? cuvântul de ordine este new media. Aici se vor reliefa concepte precum: blogs, podcasting, nanocasting, viral marketing şi se va dezbate problematica publicităţii online. Studiile de caz vor contura modul în care se integrează new media în campania de promovare.

Pentru înscrieri şi mai multe detalii accesează www.marketing247.ro

În cadrul siteului web se pot adresa întrebări vorbitorilor, urmând ca cele mai interesante întrebări să-şi găsească răspuns pe parcursul conferinţei.

Despre exposib

Despre Exposib

Exposib International Travel a dezvoltat şi impus pe piata locală din Sibiu evenimente şi meetinguri corporate cum ar fi Târgul de Bani şi Case, Conferinţele Provocari IT&C, Salonul Auto Sibiu. Exposib este editorul suplimentului de afaceri Bani şi Case şi al revistei JOBSibiu, dar şi organizator al târgului de construcţii Conform, târgului general al bunurilor de consum Exposib.

Tel. 0269 217.004