Au inceput inscrierile pentru editia a II-a Marketing 24/7 – direct marketing edition

Sibiu - 15 octombrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Organizat la SIBIU, pe 13-14 noiembrie 2008, la hotel Ramada, forumul regional Marketing 24/7 este o provocare pentru piata de marketing si comunicare. In primul rand pentru ca muta atentia de la Bucuresti la Sibiu. Companiile din regiune, dar in primul rand oamenii implicati in aceste companii, au acces la resursele de informare si invatare mai aproape, mai accesibil si intr-un cadru mai prietenos.

Au inceput inscrierile pentru editia a II-a Marketing 24/7 – direct marketing edition

Tema editiei a II-a este comunicarea directa cu consumatorul. Indiferent de mediul prin care aceasta se realizeaza, online sau offline si indiferent de forma pe care o imbraca, SMS, newsletter, scrisoare prin posta sau chiar website.

Marketing 24/7 isi propune o analiza corecta a metodelor de comunicare cu consumatorul,
a oportunitatilor dar si a capcanelor pe care le implica fiecare etapa din comunicare si fiecare canal in parte. Necesitatea unei baze de date cu prospectori si clienti este evidenta. Dar ce metoda aplicam pentru ca acesta baza de date sa devina si eficienta si apoi sa produca rezultate, fara multe batai de cap.

Existenta bazei de date este un mic nucleu in cadrul planului de comunicare. Pentru ca discutiile de la Markerting 24/7 se vor purta in jurul consumatorului, care este mai mult decat un numar intr-o baza de date. Despre cum luam acordul si construim o relatie vor vorbi Serban Goran – presedinte ARMAD, Marian Seitan – director general Hit Mail Romania, Madalin Matica – managing partner Dot Commerce Ltd.

Despre cum sa faci o oferta tentanta si cum sa obtii clienti fericiti vor vorbi Gabriela Terchila – managing director Proximity, Victor Dobre – director executiv IAA şi Bogdan Vasile – director Reader’s Digest.

SMS marketing, newslettere, solutii si servicii, creatie si comunitati online – sunt doar cateva din temele abordate de seminariile care ii vor avea ca invitati pe Bogdana Butnar – MRM Partners, Cosmin Lacatusu – Create Direct, Andreea Idriceanu – thegroup, Alex Volocaru – Quo Vabiz, Alexandru Visa – HyperActive, Ciprian Stavar – Marketminds Co, Antonio Eram – Netopia System.

Organizatorii evenimentului sunt Exposib si Camera de Comert si Industrie Sibiu alaturi de partenerii Hit Mail, HyperActive si Quo Vabiz. Marketing 24/7 este sustinut de IAA Romania, ARMAD, editura Publica, printcenter.ro, hotel Ramada, Visual Concept si partenerii media Internet Corp, Wall-Street.ro, Boom Online Advertising, comunicatedepresa.ro, Business Standard, Cotidianul, Money Express, IQads.ro, Tribuna.

Despre exposib

Despre Exposib

Exposib International Travel a dezvoltat şi impus pe piata locală din Sibiu evenimente şi meetinguri corporate cum ar fi Târgul de Bani şi Case, Conferinţele Provocari IT&C, Salonul Auto Sibiu. Exposib este editorul suplimentului de afaceri Bani şi Case şi al revistei JOBSibiu, dar şi organizator al târgului de construcţii Conform, târgului general al bunurilor de consum Exposib.

Cosmin Marcu
www.marketing247.ro
0744 87.87.87

Exposib International Travel
Sbiu, Str. Telefoanelor nr. 1
Tel./Fax: 0269 217893 | 0269 217004

office@exposib.ro