Cum afecteaza criza financiara bugetul de marketing al companiei tale?

Sibiu - 4 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Află ce soluţii îţi propun 16 specialişti români în comunicare şi marketing direct, în cadrul conferinţei Marketing 24/7. Evenimentul, aflat deja la a doua ediţie, se va desfăşura pe parcursul a doua zile, 13-14 noiembrie 2008, la hotel Ramada şi este primul forum regional destinat marketingului şi comunicării de afaceri.

Cum afecteaza criza financiara bugetul de marketing al companiei tale?

Criza financiară afectează în primul rând bugetele de marketing. Vor fi luate decizii în ceea ce priveşte diminuarea acestora şi până la anularea oricărei investiţii. Dar în situaţii de criză a nu face marketing este ca şi cum te-ai pregăti să-ţi închizi afacerea. Nu bugetul este în cele din urmă problema ta, ci mai degrabă cât de eficient îl utilizezi. Cum urmăreşti canalele media şi abordările care îţi vor permite o comunicare mult mai eficientă cu consumatorul. O comunicare ce te va asigura că îţi cunoşti consumatorul şi răspunzi aşteptărilor lui. Că ai reuşit să iniţiezi un dialog, astfel încât vânzarea produselor sau serviciilor tale să răspundă în fapt unei nevoi bine identificate.

Cum poţi să obţii rezultate cu bugete de marketing reduse? Adresându-te mult mai bine pieţei pe care o vizezi. Discutând unu la unu cu consumatorul. Cum poţi realiza acest lucru utilizând tactici şi servicii online sau offline ? Învăţând de la specialiştii care fac zi de zi acest lucru. Este exact ce ne propune conferinţa Marketing 24/7.

În prima zi a evenimentului, sesiunile de conferină vor clarifica anumite aspecte fundamentale ale marketingului direct, apelând la studii de caz din domenii diverse, pentru a vedea ce se potriveşte mai bine companiei tale. Vei putea interacţiona atât cu reprezentanţi ai grupurilor internaţionale de publicitate şi comunicare, cât şi cu companiile româneşti ce oferă soluţii de la mailing prin poştă, până la SMS marketing, e-mail marketing sau marketing pe motoarele de căutare (de exemplu Google).

A doua zi de eveniment este rezervată unor sesiuni de seminar extinse, pentru a oferi o interactivitate ridicată cu participanţii, un training rapid care ar trebui să răspundă multor întrebări pe care le ridică atât publicitatea online cât şi abordarea marketingului de guerrillă.

Evenimentul Marketing 24/7, organizat de Exposib, se adresează specialistilor in marketing şi comunicare, dar şi managerilor şi antreprenorilor, oricui doreşte să îşi formeze o educaţie solidă în domeniul comunicării comerciale, pentru a obţine rezultate remarcabile în afaceri.

Despre exposib

Despre Exposib

Exposib International Travel a dezvoltat şi impus pe piata locală din Sibiu evenimente şi meetinguri corporate cum ar fi Târgul de Bani şi Case, Conferinţele Provocari IT&C, Salonul Auto Sibiu. Exposib este editorul suplimentului de afaceri Bani şi Case şi al revistei JOBSibiu, dar şi organizator al târgului de construcţii Conform, târgului general al bunurilor de consum Exposib.

Cosmin Marcu
0733-682.430
office@exposib.ro