Guerrilla Marketing isi dezvaluie armele secrete la Sibiu

Sibiu - 10 iunie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Guerrilla Marketing este, pentru oamenii de afaceri, o formula de a cheltui mai putin, a realiza mai mult si a face profituri substantiale. Strategiile si tehnicile folosite sunt neconventionale. Ele devin consistente si eficace atunci cand sunt integrate intr-un sistem de lucru bine definit. Despre acest sistem se va vorbi, printre altele, in cadrul Conferintei Marketing 24/7 ce va avea loc la Sibiu, pe 19 iunie 2008.

Guerrilla Marketing isi dezvaluie armele secrete la Sibiu

Ce este un meme si de ce va inlocui el logo-ul? Cum poti recastiga cele 68% din afacerile pierdute, in medie, prin apatia post-vanzare? Ce este o comanda incorporata si cum se integreaza ea in panoplia celor mai noi arme de Guerrilla Marketing? De ce persuasiunea pozitiva este de preferat tacticilor clasice de vanzari bazate pe accentuarea unei probleme si oferirea de solutii? Poti face marketing online bazandu-te doar pe tehnologie? Sunt cateva intrebari la care vor raspunde Alexandru Israil, Guerrilla Marketing Master Trainer si Ciprian Stavar, Guerrilla Marketing Certified Practitioner, Online Specialist.

“Atunci cand Guerrilla Marketing a fost publicata pentru prima oara in 1984, Jay Conrad Levinson, parintele conceptului, a revolutionat strategiile de marketing specifice companiilor mici si mijlocii. Bazata pe sute de idei care au demonstrat ca functioneaza, filosofia lui Levinson a dat nastere unei noi metode de cucerire a propriului segment de piata” a declarat Alexandru Israil. “Azi, dupa 15 milioane de carti vandute in 43 de limbi, seria Guerrilla Marketing a devenit bibliografie obligatorie pentru facultatile de profil. Pentru ca a dat rezultate. Si ajuta in continuare mii de companii sa gaseasca drumul spre succes” a adaugat Ciprian Stavar.

'Abilitatea de a trece la fapte' este una din armele de Guerrilla Marketing. Ea va raspunde la intrebarea Merita sau nu merita ca tu sa participi la o conferinta? “Acum te poti numara printre cei 5 – 10% care, o spun statisticile, pun in practica cele aflate cu o astfel de ocazie” a adaugat Alexandru Israil. Important este ca lista de arme poate fi imbogatita chiar de tine. “Tot ce trebuie sa investesti fiind: timp, energie, informatie si imaginatie”, a conchis Ciprian Stavar.

Despre Marketing 24/7

Evenimentul de la Sibiu, hotel Ramada din 19 iunie 2008 este primul forum regional dedicat afacerilor, marketingului si comunicarii, din regiunea 7 centru, organizat de Exposib, companie a Camerei de Comert si Industrie Sibiu.

Despre exposib

Despre Exposib

Exposib International Travel a dezvoltat şi impus pe piata locală din Sibiu evenimente şi meetinguri corporate cum ar fi Târgul de Bani şi Case, Conferinţele Provocari IT&C, Salonul Auto Sibiu. Exposib este editorul suplimentului de afaceri Bani şi Case şi al revistei JOBSibiu, dar şi organizator al târgului de construcţii Conform, târgului general al bunurilor de consum Exposib.

Cosmin Marcu

0744-87.87.87
www.marketing247.ro
www.gmarketing.ro