Know-how și Networking la conferința Marketing 24/7 din 19 iunie - Sibiu, Hotel Ramada

Sibiu - 11 iunie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Evenimentul din 19 iunie este un bun prilej pentru networking. Organizatorii au proiectat conferința ca cel mai mare forum de afaceri ce va avea loc la Sibiu. Gazda evenimetului, Hotel Ramada va primi participanți de la companii naționale și multinaționale din Timișoara, București, Cluj, Mureș, Iași, Constanța și, bineînțeles, Sibiu.

Know-how și Networking la conferința Marketing 24/7 din 19 iunie - Sibiu, Hotel Ramada

„Adresat în principal regiunii 7 centru, audiența va avea ocazia ca pe lângă temele de interes abordate să-și întâlnească și partenerii de afaceri' a declarat Cosmin Marcu, director executiv al Exposib. „Acest lucru a atras și înregistrarea a numeroase companii din sectorul IMM din cele mai îndepărtate colțuri ale țării' a adăugat domnul Marcu.

Pentru că dezvoltarea economică presupune extindere și adaugarea de noi competențe, dar și personal tânăr, organizatorii au decis să ofere o reducere de 50% pentru participații studenți și cei din mediul academic, profesori, cursanți la masterat sau doctorat. „Învătarea și cunoașterea propriei piețe trebuie să fie o preocupare constantă pentru companiile care doresc să facă față unei competiții din ce în ce mai acerbe. Atributul pe care afacerile trebuie să și-l adauge pentru obținerea succesului se numește ADAPTABILITATE. Oricât de sigură pare afacerea în acest moment, ignorarea noilor tenține, a faptului că se schimbă obiceiurile de consum, a modului prin care consumatorul percepe brandurile și mesajele de marketing determină companiile să investească atât în pregătirea personalului cât și în studiul privind consumatorul' a declarat Ciprian Stăvar, consultantul Exposib pentru conținutul acestui eveniment.

Ciprian Stăvar este consultant în marketing şi comunicare interactivă având o experiență de peste 10 ani în marketing online, fiind unul din pionierii publicităţii online din România. De numele lui se leaga primul adserver performant dezvoltat de Softure, dar şi primele campanii online pentru mărci precum Peugeot, Citroen, DHL, Axe, ABN-AMRO Bank. Întrebat ce așteptări are de la această conferință, domnul Stăvar a declarat: „am pregătit o structură foarte atractivă și interesantă. Cei 16 speakeri vor acoperi arii largi ale marketingului și comunicării, cu accent pe studii de caz de succes, dar și puncte critice pe care companiile trebuie sa le evite în comunicarea cu consumatorii'. Și pentru că vorbim de adaptabilitate, platforma online a evenimentului permite interactiune cu auditorul încă din faza de înregistrare, a concis Ciprian Stăvar.

Organizatorii își propun ca acest eveniment să fie primul dintr-o serie de conferințe și seminarii pe teme de marketing și comunicare ce vor avea loc la Sibiu. Considerăm că piața locală și regională merită mai multă atenție din partea investitorilor și a mediului de afaceri, iar turismul de business este o continuare firească a statutului de capitală culturală europeană pe care Sibiul l-a avut în 2007, a concluzionat Cosmin Marcu.

Despre exposib

Despre Exposib

Exposib International Travel a dezvoltat şi impus pe piata locală din Sibiu evenimente şi meetinguri corporate cum ar fi Târgul de Bani şi Case, Conferinţele Provocari IT&C, Salonul Auto Sibiu. Exposib este editorul suplimentului de afaceri Bani şi Case şi al revistei JOBSibiu, dar şi organizator al târgului de construcţii Conform, târgului general al bunurilor de consum Exposib.

Cosmin Marcu
0744-87.87.87

Exposib International Travel
Sibiu, Str. Telefoanelor nr. 1
Tel./Fax: 0269 217893, 0269 217004
e-mail: office@exposib.ro
office@exposib.ro