Marketing 24/7 – 19 iunie 2008, hotel Ramada Sibiu, Primul forum regional despre marketings si comunicare

Sibiu - 28 mai 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Au început înscrierile pentru Marketing 24/7, primul forum regional despre marketing şi comunicare, ce va avea loc la Sibiu pe 19 iunie 2008. Evenimentul prezintă 16 speakeri, specialişti din agenţii top - media şi publicitate - ce vor prezenta studii de caz, tendinţe şi oportunităţi, puncte critice și mai ales cum să faci marketing de succes.

Adresat atât IMM-urilor din regiunea centru (Sibiu, Alba, Braşov, Cluj, Mureş, Vâlcea) dar şi companiilor mari româneşti sau multinaţionale. Forumul Marketing 24/7 îşi propune o audienţă de 300-350 de participanţi, gazdă fiind hotel Ramada, sala Atlas - cea mai mare sala de conferinţe din Sibiu.

Conceptul conferinţei este „Adevăr sau Provocare în marketing şi comunicare”. De ce adevăr sau provocare? Pentru că de la teorie la practică este un drum lung, iar transformarea oportunităţilor în succes reprezintă o provocare atât pentru clienţii de publicitate, dar mai ales pentru agenţii şi furnizori, fie că vorbim de media, BTL sau OOH. Sau new media.

Conferința, structurată pe trei secțiuni, trece în revistă conceptul de end-to-end communication proces pentru a evidenţia punctele sensibile unde comunicarea nu mai este investiţie ci pierdere. Găseşte consumatorul la raft, sau în pachetul produsului promisiunea din spotul TV?

Sesiunea a II-a punctează tendinţele în marketing şi comunicare la nivelul anului 2008. Studiile de caz vor evidenţia cum oportunităţile au fost fructificate, dar şi ce provocări a ridicat fiecare campanie în parte.

Cuvânt de ordine - new media. Sesiunea a III-a răspunde la întrebarea: Ce reprezintă Internetul în marketing - tehnologie sau comunicare? Specialiştii cu experienţă internaţională vor dezbate problematica publicităţii online în cea mai fierbite sesiune a conferinţei. Concurenţi, dar şi colegi de breaslă, ne vor demonstra cum tehnologia este pusă în slujba comunicării de marketing. Cum tehnologia este un „must”, dar forţa individului ce controlează informaţia este nestăvilită în cadrul comunităţilor din trendul web 2.0. Vom vedea cum regăsesc companiile brandurile lor în mâinile (tastatura) consumatorilor.

Companiile pot afla mai multe informaţii, pot adresa întrebări vorbitorilor în cadrul siteului web www.marketing247.ro, urmând ca cele mai interesante întrebări să-şi găsească răspuns şi în cadrul conferinţei, care este şi un bun prilej de networking.

Organizatorii conferinţei sunt Exposib şi Camera de Comerţ şi Industrie Sibiu cu sprijinul Hotel Ramada Sibiu, iDesign, Visual Concept, printcenter.ro. Parteneri media: www.comunicatedepresa.ro, Boom Online Advertising, InternetCorp, Wall-Street.ro, IQads.ro.

Despre exposib

Despre Exposib

Exposib International Travel a dezvoltat şi impus pe piata locală din Sibiu evenimente şi meetinguri corporate cum ar fi Târgul de Bani şi Case, Conferinţele Provocari IT&C, Salonul Auto Sibiu. Exposib este editorul suplimentului de afaceri Bani şi Case şi al revistei JOBSibiu, dar şi organizator al târgului de construcţii Conform, târgului general al bunurilor de consum Exposib.

Cosmin Marcu
cosmin.marcu@exposib.ro
www.marketing247.ro
0744 87.87.87

Exposib International Travel
Sbiu, Str. Telefoanelor nr. 1
Tel./Fax: 0269 217893 | 0269 217004
e-mail: office@exposib.ro
office@exposib.ro