Marketing 24/7

Locul desfasurarii: Hotel RAMADA Sibiu

Organizator: Exposib si Camera de Comert si Industrie Sibiu

Marketing 24/7

Primul forum regional dedicat marketingului şi comunicării va avea loc sub conceptul “Adevăr sau provocare în marketing şi comunicare“.

DE CE ADEVAR SAU PROVOCARE?
Pentru ca de la teorie la practica este un drum lung, iar transformarea oportunitatilor in succes reprezinta o provocare atat pentru clientii de publicitate dar mai ales pentru agentii si furnizori, fie ca vorbim de media, BTL sau OOH. Sau new media.

STRUCTURA CONFERINTEI
Cele 3 sesiuni acopera teme pe cat de largi pe atat de generoase. Trecerea in revista a conceptului end-to-end communication process va evidentia punctele sensibile unde comunicarea nu mai este investitie ci pierdere.

Sesiunea a II-a puncteaza tendintele in marketing si comunicare la nivelul anului 2008. Studiile de caz vor evidentia cum oportunitatile au fost fructificate, dar si ce provocari a ridicat fiecare campanie in parte.

Cuvant de ordine - new media. Sesiunea a III-a dezbate intrebarea: Internetul - tehnologie sau comunicare?

CINE PARTICIPA?
Directori de marketing, responsabili cu marketingul si comunicarea, antreprenori IMM, manageri si reprezentanti de vanzari din companii nationale si regionale din Sibiu, Cluj, Mures, Alba, Brasov, Valcea, Timisoara.

DE CE LA SIBIU?
Piata regionala simte nevoia de a se conecta la noutatile si trendurile din domeniul comunicarii. Marketingul se face si altundeva decat la Bucuresti. Acolo unde exista consumator exista si marketing. Iar Sibiul devine astfel pentru o zi capitala comunicarii. Adevarat, este un cliseu. Dar iata o noua provocare.

Detalii pe pagina web a evenimentului www.marketing247.ro

Cosmin Marcu
www.marketing247.ro
0744 87.87.87

Exposib International Travel
Sibiu, Str. Telefoanelor nr. 1
Tel./Fax: 0269 217893, 0269 217004

Despre EXPOSIB

Despre Exposib

Exposib International Travel a dezvoltat şi impus pe piata locală din Sibiu evenimente şi meetinguri corporate cum ar fi Târgul de Bani şi Case, Conferinţele Provocari IT&C, Salonul Auto Sibiu. Exposib este editorul suplimentului de afaceri Bani şi Case şi al revistei JOBSibiu, dar şi organizator al târgului de construcţii Conform, târgului general al bunurilor de consum Exposib.

Participare: Intrare libera