TARGUL BANI&CASE aduce la Sibiu 20 de Proiecte rezidentiale si 15 surse de finantare

Sibiu - 9 aprilie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Sibienii aflati in cautarea unei noi locuinte sau cei interesati de investitiile imobiliare, nu mai au de ce sa isi faca griji in privinta timpului pierdut cu cautarea celor mai bune oferte. Exposib a strans la un loc pe cei mai importanti actori ai sectorului imobiliar si ai celui de finantatori care acopera aria judetului Sibiu. Timp de 3 zile, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Sibiu, cei care doresc un spatiu de locuit nou, intr-un ansamblu rezidential modern, cele mai atractive oferte de locuinte, amenajari interioare, credite si asigurari, solutii de locuire si oferte de ultima ora sunt asteptati la Targul de Bani&Case 2008.

TARGUL BANI&CASE aduce la Sibiu 20 de Proiecte rezidentiale si 15 surse de finantare

Evenimentul, aflat la a V-a ediţie, s-a impus pe piaţa targurilor specifice ca evenimentul de referinta al domeniului, inregistrand un numar in crestere de vizitatori. La aceasta editie se inregistreaza si un record al numarului de expozanti, in acest an numarul ofertelor prezentate in cadrul targului fiind dublu fata de cel de anul trecut.

Cuvantul de ordine al acestei editii este DIVERSITATE. Organizatorii – Exposib si Camera de Comert, Industrie si Agricultura Sibiu - s-au straduit sa aduca in fata sibienilor aproape 2000 de unitati locative din cele mai diverse (garsoniere, apartamente, case), peste 1000 de variante de investitii imobiliare (terenuri, constructii, spatii de inchiriat), 16 proiecte rezidentiale, din care 5 proiecte rezidentiale lansate in premiera! Valoarea totala a proiectelor prezentate la aceasta editie a Targului Bani&Case se ridica la 90 milioane de euro.

Amatorii de case noi, case ieftine, apartamente in zone rezidentiale, terenuri cu potential, spatii bune de inchiriat dar si tot publicul interesat de piata imobilara, sunt asteptati intre 11 si 13 aprilie 2008 la Casa de Cultura a Sindicatelor din Sibiu, la a V-a editie a Targului BANI & CASE.

Despre exposib

Tel./Fax: 0269/217893
0269/217004

www.banisicase.ro
office@banisicase.ro