Cat de importanta este o cafea de calitate la birou?

BUCURESTI - 20 ianuarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

De ce sa iti cumperi expresor de cafea cand il poti primi Gratuit?

Cat de importanta este o cafea de calitate la birou?

La nivel mondial, cafeaua este una din cele mai populare bauturi. In multe sondaje, dupa apa, este cel mai consumat lichid. Este frecvent intalnita situatia in care compania ofera cafea la locul de munca, atat pentru angajatii sai, cat si pentru clienti. Un studiu realizat in Statele Unite (realizat de Harris Interactive si publicat in Business News), ne arata ca:

    80% din angajatii care primesc din partea companiei bauturi calde ca si cafeaua, considera ca angajatorilor le pasa de eiParasind biroul pentru a obtine o cafea, dureaza, in medie, de 3 ori mai mult decat daca ar gasi-o acolo unde lucreaza79% din angajatii care pot gasi cafea acolo unde lucreaza, sunt mai productivi63% din angajati considera cafeaua principala modalitate prin care pot avea un surplus de energie pe parcursul zilei

Astfel, expresorul.ro ofera gratuit espressoare in comodat, ce functioneaza doar cu cafea boabe, 100% naturala. Urmatoarele servicii sunt de asemenea oferite gratuit:  call center 24/7, mentenanta, aprovizionare in maximum 12 ore, service-ul in maximum  24 de ore. Toate acestea, au scopul de a ajuta companiile sa-si realizeze 3 obiective majore:

    Sa salveze timp pretiosSa imbunatateasca productivitateaSa creasca nivelul de satisfactie al angajatilor si clientilor

Pentru oferta completa, detalii sau intrebari, suntem disponibili pe http://www.expresorul.ro

Despre Expresorul ro

EXPRESORUL.RO va ofera un sistem de inchirieri expresoare profesionale cafea boabe in sistem comodat(GRATUIT) pentru birouri in Bucuresti cat si o gama larga de tipuri de cafea, Lavazza, Illy, Sagefredo, Julius Meinl, Jacobs, Covim, Davidoff,etc! Pentru mai multe detalii va rugam vizitati!
www.expresorul.ro
0721238694
office@expresorul.ro