Comunicate Express Finance

Express Finance

Compania Express Finance a emis 13 comunicate de presa

 • Express Finance atrage un imprumut de 1 milion EURO de la OIKOCREDIT pentru a credita microintreprinzatorii si firmele mici

  Timisoara - 25 iunie 2008

  Din 24 iunie 2008, Express Finance extinde parteneriatul cu OIKOCREDIT pentru furnizarea de credite către microîntreprinderi si firme mici    comunicatul de presa

 • “Express Finance” - recunoaştere internaţională ca furnizor inovativ de credite pentru sectorul întreprinderilor micro, mici şi mijlocii din cadrul noii pieţe financiare nebancare din România

  Timisoara - 4 iunie 2007

  În 2006, CHF International a demarat activitatea sa de microfinanţare în România printr-o Instituţie de Dezvoltare Financiară independentă. În ianuarie 2006, Express Finance a fost înregistrată ca societate pe acţiuni cu capital privat şi a finalizat cu succes înscrierea ca Instituţie Financiară Nebancară la Banca Naţională a României în mai 2007.
  Prima recunoaştere a dedicării către sectorul întreprinderilor micro, mici şi mijlocii şi a bunelor practici ale Express Finance vine din partea Centrului de Microfinanţare (MFC) Polonia    comunicatul de presa

 • Programul EDS publică broşura bisericilor de lemn din Maramureş

  Baia Mare - 17 octombrie 2005

  Ca urmare a semnării Cartei pentru Geoturism pe 27 septembrie 2005, între Ministerul Transporturilor, Construcţiei şi Turismului, National Geographic Society, Autoritatea Naţională pentru Turism, Ambasada Statelor Unite în România şi reprezentanţii industriei turismului românesc, Programul de Dezvoltare a Micro-Întreprinderilor, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (EDS), finanţat de Agenţia de Dezvoltare Internaţională a Statelor Unite (USAID), a continuat susţinerea geoturismului prin publicarea unei broşuri în care sunt prezentate opt biserici de lemn din Maramureş.

      comunicatul de presa

 • Competiţia „Salutări din România” şi-a desemnat câştigătorii

  Timisoara - 28 septembrie 2005

  Proiectul „Salutări din România”, iniţiat de Programul EDS (Programul de Dezvoltare a Microîntreprinderilor, Întreprinderilor Mici şi Mijlocii) şi Junior Achievement România şi finanţat de USAID (Agenţia Statelor Unite Pentru Dezvoltare Internaţională) reprezintă un demers internaţional de participare a mediului educaţional românesc la promovarea imaginii României în lume prin implicarea elevilor români care dau dovadă de inteligenţă şi talent.
  Cărţile poştale realizate de tinerii participanţi au constat în desene, fotografii, colaje sau imagini digitale care prezintă aspecte interesante şi atractive din România, însoţite de un mesaj-text de bun-venit. Lucrările câştigătoare vor fi promovate la târgurile de turism din Milano, Londra şi Berlin, călătorind astfel prin întreaga lume.
      comunicatul de presa

 • COPIII DIN JIMBOLIA AU O GRADINITA NOUA! PROGRAMUL FAST AJUTA COMUNITATEA LOCALA

  COPIII DIN JIMBOLIA AU O GRADINITA NOUA! PROGRAMUL FAST AJUTA COMUNITATEA LOCALA

  Timisoara - 15 septembrie 2005

  USAID prin CHF International România desfăşoară un program de asistenţă în valoare de 400.000 USD destinat exclusiv judeţului Timiş, program realizat pentru inlaturarea efectelor negative ale inundatiilor din luna aprilie 2005.

  Una dintre localitatile beneficiare este Jimbolia, unde Gradinita cu program normal nr.3 a fost puternic deteriorata de apele care au inundat localitatea. Prin implicarea Asociatiei de Caritate Blythswood Romania, filiala Banat, si cu colaborarea Primariei, acum gradinita este ca si noua.
      comunicatul de presa

 • Junior Achievement, HP şi USAID/EDS lucrează cu copiii din Judeţul Sibiu

  Timisoara - 1 septembrie 2005

  Între 10–11 septembrie, primăria Răşinari şi Consiliul Judeţean Sibiu organizează al doilea Festival anual al Brânzei şi Ţuicii. Pentru prima dată, festivalul va avea şi un Colţ al tinerilor, sponsorizat de Junior Achievement, Hewlett-Packard România şi USAID / EDS.
  “Acest colţ al tinerilor se adresează copiilor care doresc să creeze cărţi poştale pentru concursul Salutări din România”, a explicat William Seas, Director CHF Internaţional România. Copiii vor avea ocazia să folosească computere şi camere digitale HP, sau doar creioane colorate şi pixuri, pentru a prezenta în imagini ce are România mai frumos. Scopul proiectului nostru este de a ajuta România să devină o destinaţie turistică mai competitivă. Imaginile pe care le crează tinerii români, o reflecţie a felului în care văd ei frumuseţea ţării în care trăiesc, reprezintă o modalitate unică de promovare a României”.
      comunicatul de presa