Ce sunt parazitozele intestinale? Cum le elimini pe cale naturala?

BUCURESTI - 19 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Una din marile probleme cu care se confrunta, de cele mai multe ori, copiii, sunt parazitozele. Ne referim la copii in mod special, pentru ca un organism fraged, in primul rand nu poate combate parazitul cu aceeasi usurinta ca un adult, iar in al doilea rand, pentru ca, prin nerespectarea normelor esentiale de igiena, acesta devine mai predispus la parazitoze .

 Cel mai bun medic este natura. 

Hipocrate

Una din marile probleme cu care se confrunta, de cele mai multe ori, copiii, sunt parazitozele. Ne referim la copii in mod special, pentru ca un organism fraged, in primul rand nu poate combate parazitul cu aceeasi usurinta ca un adult, iar in al doilea rand, pentru ca, prin nerespectarea normelor esentiale de igiena, acesta devine mai predispus la parazitoze.

 Ce sunt parazitozele?

Parazitozele sunt, pe scurt, afectiuni digestive care se intalnesc frecvent la copii si care pot avea mai multe forme, in functie de tipul de parazit sau perioada de contaminare. Astfel, exista parazitoza animala sau vegetala, care poate locui intr-un organism temporar, sau permanent. Indiferent de tipul de parazitoza, efectele pot fi devastatoare pentru organismul gazda, iar aici amintim: diaree, constipatie, lipsa poftei de mancare sau chiar dureri in zona abdominala si cap.Surprinzator sau nu, parazitozele intestinale sunt un fenomen mai amplu decat credeti.

Conform unor studii, circa 10% din populatia urbana se confrunta cu astfel de afectiuni intestinale, iar in mediul rural se estimeaza o cifra cu mult mai mare. Parazitozele nu sunt o gluma, pentru ca pot incurca activitatea pe care corpul infestat trebuie sa si-o desfasoare. Cu alte cuvinte, va puteti trezi, in orice clipa, ca trebuie sa mergeti la baie sau mai rau, nu va puteti odihni din cauza lipsei de somn. Acestea ar putea fi doar doua din numeroasele circumstante jenante sau dificile in care va poate pune un parazit.

Cum se identifica parazitozele intestinale ?

Indiferent ca vorbim de parazitoze cunoscute, precum Giardioza, Oxiuroza, Ascaridioza, sau mai rar intalnite, cum ar fi Toxoplasmoza, Hidadidoza, Toxocaroza, Himenolepidoza, Trichocefaloza, Tenia, identificarea nu se poate face doar prin constatarea simptomelor. Pentru un diagnostic sigur si corect este nevoie sa va prezentati la medic, iar acesta va poate da un raspuns in urma unui examen coproparazitologic, sau prin efectuarea unei amprentei anale. Tratamentul va fi in functie de parazitoza intestinala cu care va confruntati.

Vindecarea parazitozei intestinale se poate face sigur, acasa, folosind remedii naturale Sanavita.ro iti pune la dispozitie un remediu mai sigur, mai sanatos si mai rapid pentru problema ta oferindu-ti produsului Parasites Cleanse – 100% natural, cu multiple efecte benefice, fara efecte secundare nedorite si la un pret foarte bun! Parasites Cleanse nu numai ca este un antiparazitar de top ce previne toate simptomele care apar in urma infestarii cu parazitoza, insa actioneaza ca detoxifiant, antiinflamator, creste calitatea digestiei, ofera un echilibru florei intestinale si chiar stabilizeaza nivelul sanguin al colesterolului si al trigliceridelor.