Extreme Marketing Award 2010 isi anuntat castigatorii

Locul desfasurarii: Romania

Organizator: Extreme Events & Promotion

Extreme Marketing Award 2010 isi anuntat castigatorii

24.06.2010 – 3 stagii de internship in companiile CitiBank, Kaspersky Lab si BNP Paribas Real Estate sunt premiile oferite castigatorilor celei de-a doua editii a concursului Extreme Marketing Awards.

Organizat pentru studentii la facultatile de marketing, comunicare si alte stiinte conexe, concursul s-a desfasurat in perioada 17 mai – 11 iunie.
Au participat studenti de la facultati de profil din 5 mari centre universitare din Romania (Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara si Constanta). Juriul concursului a fost alcatuit din specialisti in marketing/comunicare, activi in acest domeniu in companii client locale si multinationale.

In urma evaluarii lucrarilor inscrise in concurs, acesta a desemnat urmatorii castigatori:
Categoria Banking - Dragomir Laura (ASE, Facultatea de Marketing)
Categoria Securitate Informatica - Mihai Leu (Universitatea Romano-Americana)
Categoria Comunicare Corporate - Boom Team (Oana Andreescu si Alexandra Bideaua, SNSPA)

Organizatorul concursului, agentia regionala de publicitate Extreme Events, impreuna cu partenerii sai, sponsori si membrii ai juriului, au oferit studentilor la marketing si comunicare posibilitatea de a-si dovedi competenta in domeniile pe care le studiaza.

Scopul declarat al concursului Extreme Marketing Awards este gasirea celor mai noi si creative solutii pentru construirea strategiilor de marketing, a campaniilor de comunicare de brand sau de companie prin implicarea noii generatii, a celor care intra in viitorul apropiat pe piata muncii in domeniul marketingului si al comunicarii.

Agentia regionala de publicitate Extreme Events deruleaza acest proiect pentru al 5-lea an consecutiv in Ungaria si pentru al 2-lea an in Romania. Proiectul Extreme Marketing Awards este derulat sub semnul responsabilitatii fata de viitorul domeniului comunicarii si al tinerilor care urmeaza sa isi construiasca o cariera in acest domeniu.


Extreme Events
B-dul Unirii, Nr 55, Bl E4A,Scara 2, Et.5, Ap.40, Sector 2, Bucuresti, Romania

Despre EXTREME EVENTS

Extreme Events & Promotion România este o agenţie multinaţională de organizări de evenimente iar obiectivul principal al activităţii noastre este acela de a oferi soluţii de marketing personalizate în funcţie de nevoile fiecărui client în parte. Cu o experienţă de peste 16 ani în ţările din Europa Centrală şi de Est, Extreme Events a decis deschiderea, începând cu anul 2008, a unui sediu şi în România.

Participare: Intrare libera