Extreme Marketing Award 2010

BUCURESTI - 4 iunie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

In dorinta de a oferi cat mai multe sanse posibililor concurenti la Extreme Marketing Award 2010, avem placerea sa anuntam ca data limita pentru inscrierea in concurs a fost amanata pentru data de 11 Iunie 2010.

Extreme Marketing Awards 2010,
concursul pentru viitorii marketeri, la a doua editie in Romania

Cea de-a doua editie a concursului pentru studenti Extreme Marketing Awards a inceput pe 17 mai 2010. Organizatorul concursului, agentia regionala de publicitate Extreme Events, ofera studentilor la marketing si comunicare posibilitatea de a-si dovedi competenta in domeniile pe care le studiaza, iar profesionistilor din companii posibilitatea de cunoaste noi talente.

Concursul este deschis pentru studenti la facultatile de marketing, comunicare si alte stiinte conexe din Romania. Juriul va fi alcatuit din reprezentanti ai unor importante companii locale si multinationale. Scopul declarat al concursului Extreme Marketing Awards este gasirea celor mai noi si creative solutii pentru construirea strategiilor de marketing, a campaniilor de comunicare de brand sau de companie. prin implicarea noii generatii, a celor care intra in viitorul apropiat pe piata muncii in domeniul marketingului si al comunicarii.