Pub4Pub, the Party

BUCURESTI - 2 decembrie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Vineri, 4 Decembrie 2009, incepand cu ora 21.00 toti publicitarii si oamenii de comunicare sunt asteptati in centrul istoric la Jaya Maison, Strada Franceza nr. 17, pentru prima editie de Pub4Pub, petrecerea lunara organizata special pentru ei de catre Extreme Events & Promotions.

Pub4Pub, the Party

Conceptul este nou pentru Romania: o petrecere organizata lunar exclusiv pentru profesionistii din industria advertisingului si comunicarii, de fiecare data in alta locatie. Ideea de baza este aceea de a socializa cu colegii de breasla in jurul unei halbe de bere sau a unui cocktail, departe de pitchuri, briefuri si sedinte de creatie.

Poate veni oricine lucreaza in advertising. Intrarea este libera. Concursurile amuzante se lasa cu premii constand in shot-uri, bere si cocktailuri si nu au alta miza decat distractia.

Pentru editia din 4 Decembrie 2009, participantii trebuie sa se pregateasca sufleteste pentru un concurs serios de baut bere, pentru un concurs de poezie cu voci de heliu si pentru Poker Live, un joc amuzant interactiv cu premii in bauturi, toate in pub-ul de la etajul intai al Jaya Maison, o locatie noua si trendy in centrul orasului.