Extreme Soft Group

Extreme Soft Group


Descrierea companiei Extreme Soft Group

Despre Norc.ro
Norc este un serviciu de orientare urbana dezvoltat de Extreme Soft Group SRL in Romania si acopera mai multe tari din Europa de Est: Romania, Austria, Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia.

Harta vizuala a Romaniei la www.norc.ro, cuprinde trei elemente interactive de orientare: o harta digitala pe care se poate cauta dupa numele strazii, un modul de vizualizare stradala si de navigare prin varianta fotografiata a fiecarei strazi, prin panorame care permit atat rotirea cat si navigarea de-a lungul strazilor si pot fi afisate si full-screen, si un director de puncte de interes, amplasate pe harta si in interiorul panoramelor stradale.

In acest moment, serviciile de orientare vizuala ale Norc.ro acopera in Romania capitala si inca 76 de orase importante . Aici, toate serviciile de orientare Norc.ro scot in evidenta atat punctele de interes ale zonei (restaurante, spitale, farmacii, gradinite, etc), prin intermediul serviciului Norc Recomandari cat si ofertele imobiliare ale fiecarei zone in parte, prin serviciul Norc Imobiliare, ambele disponibile pentru toate companiile interesate sa-si amplaseze pe harta sau in panorame propriul local sau propriile oferte imobiliare.

Norc.ro ofera saptamanal informatii despre imbunatatirile aduse serviciilor sale cu ajutorul unui blog dedicat, disponibil la adresa http://blog.norc.eu, precum si cu ajutorul unei pagini Facebook si a unui cont Twitter. Pentru mai multe detalii, va invitam sa le urmariti.

De asemenea, din mai 2010, continutul sectiunii NORC Imobiliare este disponibil si pe Iphone/iPod Touch prin aplicatia N!mobiliare. Detalii pe www.norc.ro/iphone.

Despre GeoEcoMar

INCD GeoEcoMar este un institut de cercetare-dezvoltare, de interes national, in domeniul geologiei, geofizicii si geoecologiei cu accent pe mediile acvatice, marine, deltaice si fluviale. O infrastructura de cercetare moderna, bazata in principal pe navele marine si fluviale, permite institutului realizarea de studii multidisciplinare complexe in cadrul programelor de cercetare nationale si internationale.

Datorita potentialului tehnic si performantelor stiintifice obtinute intr-o perioadă scurta de timp, GeoEcoMar a devenit Centru de Excelenta National si European (Euro EcoGeo-Centre Romania) pentru studii de mediu si geoecologie in sisteme fluviu – delta – mare, cu accent pe macrogeosistemul Dunare – Delta Dunarii – zona costiera – Marea Neagra.
GeoEcoMar este coordonator si partener in proiecte finantate din surse interne, de stat sau private (ex. ROMPETROL, PETROM, MEF) si din fonduri externe (Programele Cadru al Comisiei Europene 6 şi 7, fonduri structurale, PHARE, NATO, UNESCO etc).

Persoana de contact: Sebastian DAN, sebi@geoecomar.ro, tel. 021-252.23.96, 0723.228.345.

Comunicate Extreme Soft Group :

Vezi toate comunicatele companiei Extreme Soft Group.