Extreme Training

Extreme Training


Descrierea companiei Extreme Training

Extreme Training s-a specializat in formule dinamice de training centrate pe dezvoltarea de atitudini si abilitati care pot duce la perfomanta. De asemeanea va aducem la cunostinta ca nu practicam formula traditionala de predare (gen Universitate) ci mergem 80% din timp pe invatare experentiala, pe aplicatii practice iar 20 % din timp o folosim pentru insusirea cunostintelor de baza (a concptelor teoretice).

Nu aducem in discutii decat teme practice si relevante pentru activitatea participantilor, incercam sa punem accentul pe nevoile lor concrete de dezvoltare in cadrul companiei. In plus exercitiile practice (studiile de caz, roll play, brainstorming-urile, acvariul, etc ) sunt gandite pentru fiecare training separat in functie de nivelul participantilor si de obiectivele dumneavoastra.
============ =================== ============ =================
Viziunea Extreme Training

Impartasim o viziune a viitorului, a inovatiei a (auto)cunoasterii si perfectionarii. Credem cu tarie ca te poti perfectiona permanent, poti invata in fiecare zi un lucru nou si poti experimenta continuu. Fiecare training reprezinta pentru clientii nostri un \\\'combustibil\\\' care ii duce mai departe catre performanta si succes. Spune-ne unde vrei sa ajungi si noi iti \\\'dezvaluim\\\' calea!

============= =============== =============== =================

Valori

+ performanta - dorim sa te ducem mai departe, astfel incat sa poti masura in cifre rezultatul a ceea ce ti-am oferit;
+ utilitate - dorim sa va fie cu adevarat utile serviciile oferite de Extreme Training;
+ onestitate - ne-am propus sa va convingem prin serviciile noastre ca DECIZIA de a alege Extreme Training sa se dovedeasca a fi una corecta!
+ flexibilitate - luptam impreuna cu dumneavoastra pentru a fi competitivi, pentru a fi cei mai buni, pentru a avea cele mai bune produse sau servicii. Suntem pregatiti pentru a va oferi solutiile de care aveti nevoie!
============================================================

Comunicate Extreme Training :

Vezi toate comunicatele companiei Extreme Training.