EYE PR


Descrierea companiei EYE PR

CTP este un dezvoltator şi un investitor internaţional cu sediul central în Olanda. Grupul de companii de care dispune este format din CTP Invest, un specialist în dezvoltarea şi managementul proprietăţilor, CTP Products, divizia de manufactură şi, recent înfiinţatul fond de investiţii CTP Property, în strânsă legatură cu anunţatul IPO.

CTP Invest este investitor în proprietăţi de afaceri şi industriale. Compania a fost înfiinţată în 1996 pentru a răspunde cererii în creştere de proprietăţi de calitate comercial-industriale şi de depozitare din Republica Cehă. CTP Invest înseamnă concepte şi nu doar clădiri. Developer lider în oraşele din teritoriu, CTP Invest este cunoscut pentru reţeaua integrată CTPark Network, complexul de birouri Spielberk Office Centre din Brno şi proiectele Axis Office Park din Ostrava şi Modrice.

Toate proprietăţile companiei sunt proiectate cu atenţie şi construite în cadrul unor locaţii premium, folosind cele mai bune materiale şi tehnologii disponibile pentru a le pune la dispoziţia companiilor multinaţionale şi a antreprenorilor locali, astfel încat aceştia să-şi desfăşoare activitatea în cele mai bune condiţii. Majoritatea clienţilor CTP sunt implicaţi în producţie, în activităţi de logistică combinate cu operaţiuni de vânzare şi design.

CTP Invest a înregistrat o cotă de 53% din piaţa dezvoltarilor de proprietăţi semi-industriale in 2006, aproape 80% din cota de piaţă din toate proprietăţile industriale din afara oraşului Praga în 2006, iar totalul investiţiilor din Republica Cehă depăşeşte 1 miliard de Euro. CTP Invest, cu peste 1 milion de metri pătraţi de proprietăţi construite şi un portofoliu de terenuri însumând 6.500.000 mp, a primit numeroase premii şi distincţii pentru proiectele dezvoltate. CTP Invest deţine de asemenea proprietăţi şi în alte ţări ale Europei de Vest, precum Germania, Franţa şi Austria.


***

Comunicate EYE PR :

Vezi toate comunicatele companiei EYE PR.