F64 BulletProof

BUCURESTI - 29 februarie 2012

Comunicat tip General in IT&C, Media / Publicitate, Tehnologie

F64 BulletProof – prima asigurare pentru aparatele foto digitale din Romania, lansata pe piata
româneasca de catre liderul in echipamente foto-video F64 si liderul in brokeraj de asigurari,
Marsh .

Bucuresti, 1 martie 2012. F64 lanseaza un produs de asigurare in premiera nationala, care extinde
garantia aparatelor foto pana la 3 ani pe de o parte si acopera (pe toata perioada celor 3 ani) riscurile de:
avarii, deteriorari accidentale (chiar si cele produse de patrunderea accidentala lichidelor sau corpurilor
straine), precum si furtul calificat (inclusiv talharie).

Asigurarea BulletProof a fost special conceputa pentru a oferi clientilor F64 protectie pentru produsele
achizitionate, intregind astfel paleta de produse si servicii destinate fotografilor amatori si profesionsiti.

F64 BulletProof

Produsul a fost conceput de F64 impreuna cu brokerul partener Marsh si subscris de catre unul dintre ceimai importanti asiguratori din lume, Chartis Europe Limited Londra – Sucursala Bucuresti.“Marsh a facut o traditie din a implementa programe de asigurari revolutionare pentru piata din Romania.Dupa pionieratul in garantiile extinse la autovehicule, asigurarea telefoanelor mobile si asigurari atasatecardurilor cautam un partener curajos care sa inteleaga valoarea adaugata a unui produs care sa ofereprotectie pentru mai multe tipuri de riscuri. In echipa F64 am gasit un partener cu care impartasim dorintade a creste continuu satisfactia clientilor si spiritul inovator”, a declarat Cristian Fugaciu, Director GeneralMarsh Romania.“F64 este intr-o cautare continua de a gasi solutii care sa aduca valoare adaugata clientilor sai. Deasemenea, ne mandrim cu faptul ca suntem pionieri in introducerea de produse inovatoare care, de-alungul timpului, le-au aratat clientilor nostri ca ne pasa”, a declarat Marian Alecsiu, Director General F64.F64 BulletProof vine in intampinarea evenimentelor neplacute care se pot aparea in activitatea oricaruifotograf, amator sau profesionist, oferind acoperire in cazul:defectiunilor tehnice in afara perioadei de garantie,avarierii, distrugerii sau defectarii accidentale a aparatelor foto (probleme mecanice sau electrice)patrunderii accidentale de lichide sau corpuri strainede furt calificat (inclusiv talharie).

Evenimentele sus-mentionate sunt acoperite pe o perioada de 3 ani de polita F64 BulletProof.Astfel aparatele dumneavoastra foto vor fi reparate sau inlocuite, proprietarii fiind protejati de cheltuielineprevazute, conform termenilor si conditiilor politei de asigurare primite.Polita acopera accidentele care se petrec in intreaga Europa, astfel incat clientii sunt asigurati si in cazul incare dauna se petrece in timpul unei vacante. De asemenea, polita se adreseaza atat fotografilor amatori,cat si celor profesionisti. Acestia din urma pot sa-si protejeze astfel investitia si sa-si asigure continuitateaactivitatii.Costul asigurarii va putea fi vazut in site-ul F64.ro, in pagina de produs a fiecarui aparat digital in parte,incepand cu data de 1 martie 2012.Asigurarea F64 BulletProof poate fi achizionata atat in cadrul Showroom-ului F64 (cel mai mare magazinfoto-video din SE Europei, cu adesa in Bucuresti, Bd. Unirii 45), cat si online de pe site www.F64.ro.Pentru a usura procesul de gestionare a daunelor, asiguratorul Chartis a pus la dispozitie clientilor F64 uncall-center specializat (tel. +40 021.300.96.60 sau email f64@chartisinsurance.com) prin care clientiipot semnala daunele si vor fi ghidati spre a obtine despagubirea in cel mai rapid si comod mod cu putinta.Pentru mai multe detalii privind asigurarea F64 BulletProof va rugam vizitati: http://www.f64.ro/pages/asigurare_aparate_foto.html

Despre MarshMarsh, lider mondial in brokerajul in asigurari si consultanta de risc, creaza parteneriate cu clientii saipentru a identifica, inventa si implementa solutii inovatoare specifice fiecarei industrii menite a protejaafacerea clientilor si a-i ajuta sa se dezvolte. Avem o echipa de peste 24.000 de profesionisti carecolaboreaza pentru a oferi consultanta si putere de negociere clientilor din peste 100 de tari. Marsh esteparte a Marsh & McLennan Companies, un grup ce ofera servicii profesionale prin 51.000 de angajatila nivel mondial si cu venituri de peste 10 miliarde USD, din grup mai facand parte si Guy Carpenter,specialist in risc si reasigurari; Mercer, furnizor de servicii si consultanta HR; si Oliver Wyman, consultantide management. Grupul este listat (simbolul: MMC) pe bursele din New York, Chicago si Londra.Urmariti Marsh pe Twitter @Marsh_Inc.Despre ChartisChartis este un lider mondial in asigurari, cu 90 de ani de experienta dovedita si servicii pentru clienti.Puterea noastra fundamentala se bazeaza pe cei 40.000 de angajati, care combina acoperirea globalacu posibilitatea de a ajuta clientii in mai mult de 160 de tari si jurisdictii. Ne concentram pe asigurareacomerciala si personala, cu mai mult de 500 de produse si servicii inovative care sunt sustinute de putereanoastra financiara superioara. Rezultatul, peste 45 de milioane de clienti pe tot globul se bazeaza pe noipentru a intampina unicele necesitati ale asigurari.Pentru detalii referitoare la oferta de produse in zonadumneavoastra, contactati biroul local.

Despre F64 Studio

F64, lider pe piata echipamentelor foto-video din Romania, detine si cel mai mare magazin online de profil pe piata romaneasca de comert electronic: http://www.F64.ro
In vara anului trecut (2011), F64 a implinit 10 ani de la prima sa comanda onorata in magazin si de la primul sau colet livrat pe online. O data cu aceasta aniversare, deschide cel mai mare magazin de echipamente foto-video, un spatiu de 1300 mp ticsit cu tot ceea ce v-ati dorit vreodata sa testati: aparate, obiective, lumini de studio alaturi de o sala de curs si un studio foto profesional pentru probarea echipamentelor.
In prezent, compania numara aproximativ 100 de angajati si are 3 sedii: cel din Vigilentei nr. 7, al doilea in Bucovina nr. 2B (al studioului foto, unde se organizeaza cursuri de specialitate sau diverse campanii de marketing), iar din 11 octombrie 2011, s-a deschis cel de-al treilea, magazinul cu cel mai mare spatiu comercial dedicat echipamentelor foto-video din sud-estul Europei, in Bd.Unirii 45, magazin cu program extins, deschids in fiecare zi a saptamanii (inclusiv sambata si duminica).
F64 inseamna atat un spatiu fizic pentru o gama variata foto-video cat si un magazin online, pentru clientii din provincie sau pentru cei care agreeaza sistemul platilor online si al livrarilor la domiciliu.
Daca sunteti fani ai magazinului, puteti gasi o sumedenie de informatii pretioase despre arta si tehnica fotografica pe contul nostru de Facebook: https://www.facebook.com/F64Studio.