F64, revista Foto-Video si Mihai Moiceanu va prezinta cartea „10 destinatii fotografice din Romania“

BUCURESTI - 15 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Tehnologie

Cartea „10 destinatii fotografice“ va fi prezentata la Salonul F64 de catre autorul ei, fotograful Mihai Moiceanu. Evenimentul are loc pe data de 15 noiembrie la orele 19.00, la sediul F64 din bd. Unirii nr. 45.

F64, revista Foto-Video si Mihai Moiceanu va prezinta cartea „10 destinatii fotografice din Romania“

Romania din fotografiile lui Mihai Moiceanu este Romania din sufletul sau. Si asta se vede in povetele fotografice pe care le veti citi in paginile acestei carti. Veti descoperi in compozitiile cu lumina ale fotografului Mihai Moiceanu minunile unor locuri care ne sunt la indemana, care ne vor emotiona si pe care ne vom dori sa le vizitam.

Filele celor „10 destinatii fotografice“ contin sfaturi practice si tehnice in abordarea subiectelor specifice fiecarei destinatii. Cartea va este dedicata dumneavoastra, celor care indragiti fotografia si drumetiile. Cuvintele lui Mihai Moiceanu, pe alocuri soptite, va vor povesti despre o tara care ne apartine si pe care ne incapatanam sa o uitam.

Iata ce itinerariu va propune cartea „10 destinatii fotografice“: culoarul Rucar-Bran, Piatra Craiului, muntii Bucegi, muntii Fagaras, muntii Retezat, muntii Apuseni, Maramuresul, Bucovina, Delta Dunarii.

Frumuseti care apartin Romaniei, locuri pe care fotograful Mihai Moiceanu le aduce mai aproape de noi.

Mihai Moiceanu s-a nascut in 1958. A renuntat la cariera de inginer in 1986 si s-a indreptat spre fotografie. In 1988 a devenit membru al Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania iar in 1993 a primit titlul de Artist al Federatiei Internationale de Arta Fotografica. In perioada 2003 – 2010 a vernisat numeroase expozitii de fotografie, personale si de grup.

Va asteptam la Salonul F64 pe data de 15 noiembrie, orele 19.00. Fotograful Mihai Moiceanu va fi prezent si ne va spune care este povestea celor „10 destinatii fotografice“. Lansarea va fi urmata de o sesiune de autografe. Ne vedem la Salonul F64, bd. Unirii nr. 45!

F64 este magazinul dedicat pasionatilor de fotografie, locul unde aparate, trepiede, echipamente de studio si accesorii iti dau intalnire in fiecare zi.

In prezent, compania numara 92 angajati si are doua sedii: cel din Vigilentei nr. 7 si un al doilea, in Bucovina nr. 2B, al studioului foto, unde se organizeaza cursuri de specialitate sau diverse campanii de marketing. Din 11 octombrie 2011 li se alatura cel de-al treilea, magazinul cu cel mai mare spatiu comercial dedicat echipamentelor foto-video din sud-estul Europei.

F64 inseamna atat un spatiu fizic pentru o gama variata foto-video cat si un magazin online, pentru clientii din provincie sau pentru cei care agreeaza sistemul platilor online si al livrarilor la domiciliu. F64 este administrator al magazinului Nikon din Romania, situat in Baneasa.

F64, grupul celor 7 fotografi din San Francisco, ne-a inspirat in alegerea denumirii companiei. Dintre membrii marcanti fac parte: Ansel Adams, Willard Van Dyke, John Paul Edwards. Prima expozitie reprezentativa a grupului F64 a avut loc pe data de 15 noiembrie 1932. Din punct de vedere tehnic, f64 reprezinta o valoare mica a diafragmei, ce ofera o mare profunzime de camp.

Despre F64 Studio

F64 este magazinul tau preferat de echipamente foto-video si accesorii. Magazinul implineste anul acesta 10 ani de la prima sa comanda onorata in magazin si de la primul sau colet livrat pe online. O data cu aceasta aniversare deschide cel mai mare magazin de echipamente foto-video, un spatiu de 1300 mp ticsit cu tot ceea ce v-ati dorit vreodata sa testati: aparate, obiective, lumini de studio alaturi de o sala de curs si un studio pentru probarea echipamentelor, a celor de studio in special.