F64.ro și NVIDIA anunță parteneriatul local și exclusiv, în premieră în România

BUCURESTI - 31 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie, Retail

Laptop-uri si stații grafice certificate NVIDIA Studio, echipate cu plăci grafice GeForce și Quadro RTX intră acum în portofoliul magaznului F64.ro!

La mai puțin de 2 ani de la introducerea globală a NVIDIA Studio - platformă cu drivere dedicate, kituri de dezvoltare software care îmbunătățesc performanța și laptopuri RTX Studio subțiri și ușoare, toate create special pentru creatori de conținut, fotografi, videografi, editori video, ilustratori, graficieni și arhitecți, F64.ro și NVIDIA anunță parteneriatul local exclusiv, în premieră în România, menit să faciliteze accesul la aceste produse. Astfel, laptop-uri si stații grafice certificate NVIDIA Studio, echipate cu plăci grafice GeForce și Quadro RTX intră în portofoliul F64.ro.

NVIDIA STUDIO

Fluxurile creative actuale solicită din ce în ce mai multe resurse. Termenele proiectelor continuă să se micșoreze. Și cu echipe mari  care lucrează de la distanță, un computer rapid și de încredere este mai important ca niciodată. Noile laptopuri alimentate de NVIDIA oferă creatorilor posibilități uimitoare pentru a-și transforma imaginația în creații reale.

Parteneriatul exclusiv NVIDIA – F64 Studio își propune să promoveze produsele certificate NVIDIA Studio, începând cu laptopuri pentru editori și graficieni, continuând cu introducerea celor mai avansate echipamente, destinate videografilor, ilustratorilor sau arhitecților, urmând ca până la finalul anului 2021 să pună pe piață primele stații grafice certificate asamblate în România. Plăcile grafice din seria 3 vor fi și ele disponibile în curând, pentru cei care vor să își upgradeze stațiile actuale.

Educația și prezentarea avantajelor utilizării produselor certificate NVIDIA Studio vor reprezenta o parte importantă a parteneriatului, pagina www.f64.ro/nvidia-studio urmând sa aducă în permanență articole, noutăți și testimoniale din piața locală.

NVIDIA Studio este o platformă software și hardware care are ca scop folosirea tehnologiei pentru a permite accelerarea aplicațiilor creative. Platforma este alcătuită din o serie de GPU-uri puternice menite să îmbunătățească performanța aplicațiilor pentru dezvoltarea de conținut, drivere Studio dedicate care oferă cea mai bună compatibilitate cu aplicațiile recunoscute din această industrie.

Sistemele de înaltă performanță RTX Studio sunt echipate cu cele mai puternice GPU-uri NVIDIA GeForce și Quadro RTX, dar și ecrane cu specificații de top, incluzând acuratețea culorilor, disponibile în formate precum laptop-uri ultra-subțiri sau PC-uri desktop performante. Aceste sisteme au fost creeate și testate specific pentru fluxurile de lucru creative – video până la 8K, ray-tracing în timp real și funcții AI specifice.

Despre NVIDIA

Invenția plăcii video din 1999 a NVIDIA (NASDAQ: NVDA) a dat naștere creșterii pieței de gaming pe PC și a redefinit grafica modernă, calculul de înaltă performanță și inteligența artificială. Munca inițială depusă de companie transformă industrii de miliarde de dolari precum transporturi, asistență medicală și producție, în același timp alimentând creșterea multor altora. Mai multe informații pot fi accesate aici – https://nvidianews.nvidia.com.

Despre F64 Studio

F64 Studio, lider pe piața echipamentelor foto-video din România, este de 20 ani cel mai mare magazin de profil pe piața românească de comerț electronic: www.F64.ro. Cu o echipă de 130 de angajați, F64.ro înseamnă atât un spațiu fizic pentru o gamă variată foto-video, cât și un magazin online, unde clienții pot găsi tot ceea ce au nevoie în materie de foto-video, inclusiv consultanță de specialitate.
F64.ro susţine pasionaţii de imagine și creatorii de conținut, indiferent de ocupația acestora şi crede în ideea de fotografie și videografie ca stil de viaţă.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/f64-studio-srl/f64-ro-si-nvidia-anunta-parteneriatul-local-si-exclusiv-in-premiera-in-romania