Sony Alpha 77 – oferte extraordinare doar la F64!

BUCURESTI - 24 noiembrie 2011

Comunicat tip General in IT&C, Social, Tehnologie

Lume, lume, pasionati de foto si mamici de gemeni, fotografe, alpiniste, motoclicliste, F64 va prezinta in exclusivitate cele mai tari pachete foto!

Sony Alpha 77 – oferte extraordinare doar la F64!

Urcam pe primul loc al podiumului fotografiei doua oferte fotocalifragilistice: vedeta este aparatul Sony Alpha 77, in vitrinele F64 de pe bd. Unirii nr. 45 de joi, 22 noiembrie. Online-ul se va fali si el cu acest aparat pe www.f64.ro din aceeasi data, 22 noiembrie. Sony Alpha 77 este doar la un click distanta de dvs.: http://www.f64.ro/search.html?Categorii[]=Aparate+Foto+DSLR&q=A77&opt=&sec=4&orderby=&dir=

Noul A77 are cel mai rapid mod de fotografiere continua din lume cu pana la 12 cadre pe secunda. Iar aici ne referim la camerele cu obiective interschimbabile cu senzor APS-C, din august 2011. O alta delicatesa fotografica specifica modelului Alpha 77 este aceea a autofocusului permanent.

Sa facem prezentarile: dragii nostri, prima oferta extraordinara, pe care o puteti achizitiona doar de la magazinul F64 este: alaturi de aparatul foto Alpha 77 soseste obiectivul 16 – 105mm, f/3.5 – 5.6. Surpriza continua: la pretul de 8299 lei, li se alatura rucsacul Sony LCSBP2B, cardul Sony SD 4gb si acumulatorul Sony NP-FM500H. Toate aceste litere indica performanta si calitatea Sony.

Mi-as fi dorit sa mentin mai mult suspansul insa cred ca ati asteptat destul aparatul Sony Alpha 77 pe piata din Romania. Acum, F64 il aduce in exclusivitate intr-o a doua formatie de succes, marca Sony&F64: va prezentam in exclusivitate pachetul format din Sony Alpha 77 si obiectivul 18-200mm cu diafragma: f/3.5 – 6.3. Li se alatura aceeasi gama de accesorii originale Sony: rucsacul LCSBP2B, cardul de 4gb si acumulatorul original NP-FM500H la pretul de 8299 lei.

Stiu, am repetat obsesiv pretul acestor oferte incredibile. Am argument solid sustinut de calculele echipei de vanzari a F64. Pretul nostru il depaseste pe cel al Amazonului… da, celebrul Amazon pe care l-am intrecut si suntem mandri de asta.

Detaliile tehnice nu isi au locul aici si acum. Sunt la noi pe site, sunt pe site-ul Sony, sunt pe internet. Ce nu apare pe internet este testul lui Doru Panaitescu. Lui i-am predat camera si i-am spus san nu vina la F64 pana nu-i va supune pe Alpha 77 si cele doua obiective la testul de rezistenta ISO, focus ultra rapid si custom white balance. Cu siguranta stie Doru Panaitescu cum sa scoata untul din senzorul camerei foto Alpha 77.

S-am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea… Alpha.

Urmariti-ne pe blog, urmeaza teste, review-uri iar daca sunteti din Bucuresti sau in vizita, va asteptam incepand de joi la magazin. Alpha 77 va sta cuminte la teste.

Vivat fotografia si Sony Alpha! 77!

Despre F64 Studio

F64 este magazinul tau preferat de echipamente foto-video si accesorii. Magazinul implineste anul acesta 10 ani de la prima sa comanda onorata in magazin si de la primul sau colet livrat pe online. O data cu aceasta aniversare deschide cel mai mare magazin de echipamente foto-video, un spatiu de 1300 mp ticsit cu tot ceea ce v-ati dorit vreodata sa testati: aparate, obiective, lumini de studio alaturi de o sala de curs si un studio pentru probarea echipamentelor, a celor de studio in special.

Taguri: digitalf64DSLRSony Alpha 77Sony