Petrecerea de Craciun pentru angajati si parteneri

BUCURESTI - 12 octombrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Organizarea unei petreceri de Craciun constituie modalitatea ideala de a multumi angajatilor si partenerilor pentru munca si efortul depuse in anul ce urmeaza sa se incheie. Cum pana la Craciun mai sunt mai putin de 3 luni, pregatirile au inceput deja.

Fabrica de Evenimente va ofera o gama completa de servicii pentru ca petrecerea de anul acesta sa fie una memorabila pentru angajati.
De la idei pentru petreceri tematice la locatii, decoruri, meniuri, cadouri si momente artistice, ne vom ocupa de tot. Puteti alege intre restaurante, cluburi si sali de receptie, intre dj, cantareti si colindatori, intre momente surpriza: Mos Craciun impartind cadouri angajatilor si copiilor acestora sau farsele lui Daniel Buzdugan, tombole si concursuri. Petrecerea va putea fii animata de Craciunite si invitatii se vor putea bucura de fantani de sampanie sau ciocolata, focuri de artificii de interior sau exterior.
Petrecerea de Craciun va fii adaptata numarului de angajati, standardelor companiei, mesajului pe care doriti sa il transmiteti si bugetului alocat de dumneavoastra pentru acest eveniment.
Ne putem ocupa de personalizarea cadourilor de sfarsit de an cu insemnele companiei dumneavoastra si putem realiza cosuri-cadou de sezon, pentru angajati si parteneri.

Despre Fabrica de Evenimente Consult SRL

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati si sa ne vizitati site-ul: www.fabricadeevenimente.ro

Miruna Lepus
Account Manager
Tel./Fax: 031. 10. 46. 544


miruna.lepus@fabricadeevenimente.ro