Fabrica

Definitie Fabrica

Unitate productiva din cadrul industriei prelucratoare, indeosebi din industria textila, alimentara, a materialelor de constructii etc. Se caracterizeaza printr-un sistem tehnico-productiv unitar de transformare a materiilor prime in produse de serie sau de masa.In unele situatii, se identifica cu intreprinderea insasi si functioneaza ca atare. In alte cazuri fabrica este o subunitate a intreprinderii, avand caracteristicile tehnice si functionale ale unei sectii de productie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Fabrica? Propune definitie

Poze Fabrica

 • Fabrica de medicamente de vanzare in Bucuresti

  Poza: Fabrica de medicamente de vanzare in Bucuresti

 • Campania națională „Fabrica de Clătite” continuă. Capitolul: Pregătiri pentru Paște

  Poza: Campania națională „Fabrica de Clătite” continuă. Capitolul: Pregătiri pentru Paște

 • Mirdatod Prod utilizeaza sistemele Senior Software

  Poza: Producatorul brandului “Telemea de Ibanesti” isi modernizeaza fabrica

 • 18 ani de activitate in Timisoara a fabricii ZF

  Poza: Fabrica ZF din Timișoara aniversează 18 ani de activitate

 • Vezi toate pozele despre Fabrica

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Fabrica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Fabrica. Definitiile termenilor despre Fabrica cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Fabrica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Fabrica.