fabrikmedia    

Comunicate de presa si evenimente pe tema fabrikmedia

 • fabrikmedia. Comunicat de presa incepere proiect_MASURA 2_FABRIK MEDIA SRL

  fabrikmedia

  Bucuresti - 19 aprilie 2021

  Comunicat de FABRIK MEDIA SRL

  FABRIK MEDIA SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ” Capital de lucru 2020” proiect nr RUE 4823 înscris în cadrul Măsurii ” Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: granturi , masura 2 , fabrikmedia , proiectmasura2

  Vezi toate comunicatele de presa despre fabrikmedia

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul fabrikmedia.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la fabrikmedia. Informatiile despre fabrikmedia cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul fabrikmedia, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la fabrikmedia, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.