Face-to-Face Selling

Definitie Face-to-Face Selling

Situatii de vanzare in care agentul de vanzari si cumparatorul se intalnesc fata in fata (nu prin intermediul telefonului sau al postei) pentru a incheia afacerea.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Face-to-Face Selling? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Face-to-Face Selling.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Face-to-Face Selling. Definitiile termenilor despre Face-to-Face Selling cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Face-to-Face Selling, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Face-to-Face Selling.