Castingul SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK ROMANIA 2011 - de pe litoral s-a incheiat!

BUCURESTI - 22 august 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

In perioada 5 - 14 august 2011, la Costinesti, in incinta Midnight Sun Club, s-a desfasurat casting de pe litoral al concursului international de modele “SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK ROMANIA 2011”, organizat de agentia FACE2FACE MODEL MANAGEMENT.

Castingul SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK ROMANIA 2011 - de pe litoral s-a incheiat!

La preselectie au participat tinere din toata tara, care isi doresc o cariera in modeling.

Pentru a putea participa la casting, concurentele au intrunit urmatoarelel conditii: varsta cuprinsa intre 14 si 22 ani, inaltimea intre 1,72- 1,80 m si care cunosc cel putin o limba straina, experienta in modeling nefiind o conditie necesara.

Organizatorii au punctat frumusetea, inteligenta, spontaneitatea, stilul si personalitatea bine conturata a fiecarei candidate.

Castingul „Schwarzkopf Elite Model Look Romania 2011” pe litoral s-a incheiat prin selectarea a 10 tinere extrem de frumoase si cu potential de model, dar va asteptam in luna septembrie cu ultimul tur de castinguri in tara dupa cum urmeaza:

Iasi - IULIUS MALL ( 9 sept- 11 sept)

Cluj-Napoca - IULIUS MALL (16 sept – 18 sept)

Bucuresti AFI PALACE COTROCENI ( 23 sept) - CASTINGUL NATIONAL

ELITE MODEL LOOK este concursul ce a descoperit si lansat incepand cu anul 1972 Top Modelele lumii: Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Tatjana Patitz, CLAUDIA SCHIFFER si multe altele.

ELITE MODEL LOOK ofera tinerelor oportunitatea de a-si implini visul de a deveni top modele in cadrul celei mai importante retele de agentii de modele din lume!

In fiecare an, in peste 65 de tari, agentiile oficiale, atent alese de Elite World organizeaza selectii nationale in care iau parte peste 650.000 de participante. Finala internationala este considerata evenimentul anului, eveniment glamouros si de high fashion, atragand atentia intregii lumi precum si a presei internationale.

Finala nationala va avea loc in luna Octombrie in Bucuresti si va desemna reprezentanta Romaniei la finala  modiala “ELITE MODEL LOOK” ce se va desfasura in SHANGHAI, CHINA finala dotata cu premii in valoare totala de peste 325,000 USD.

       Multumim partenerilor care ne sustin  in desfasurarea concursului international de modele „SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK ROMANIA 2011”.

SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK ROMANIA 2011 este sustinut de: Schwarzkopf, Rowenta, Nestle Fitness, Il Passo.

Schwarzkopf este marca-umbrela a companiei Henkel Romania ce ofera solutii complete pentru ingrijirea, aranjarea si coafarea parului. Produsele din portofoliul marcilor Gliss, Palette, Brillance, Taft, Schauma sau Perfect Mousse pun in valoare frumusetea feminina si, in special, frumusetea parului sexului frumos.

„Brandul Schwarzkopf este sinonim cu ingrijirea profesionala a parului, cu inovatia si frumusetea. Tocmai de aceea, pentru noi, decizia asocierii marcii Schwarzkopf, in calitate de Title Sponsor, cu cel mai prestigios concurs de modele din lume – Elite Model Look – a fost luata pornind tocmai de la aceste valori comune – calitatea, modernitatea, profesionalismul si pasiunea pentru frumusete. Noi credem ca este doar inceputul unei frumoase colaborari pe care ne-o dorim pe termen lung”, a declarat Martin Schittengruber, Managing Director Divizia Cosmetice Henkel Romania

Parteneri media: Radio 21, 1Music Channel, Zile si Nopti, www.comunicatedepresa.ro, www.studentie.ro, www.kudika.ro.

Despre  FACE2FACE: Agentia Face2Face Model Management este detinatoarea exclusiva a licentei ELITE MODEL LOOK (din 2006)

Despre Elite: Agentia Elite este nr. 1 in lume, reprezinta peste 750 de modele si inglobeaza 36 de agentii pe cele 5 continente.

www.elitemodellookromania.com