“Schwarzkopf Elite Model Look Romania 2011” si-a desemnat castigatoarele

BUCURESTI - 20 octombrie 2011

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Ieri, 19 0ctombrie 2011, a avut loc Finala Nationala “Schwarzkopf Elite Model Look Romania 2011”, in incinta Aristocrat Events Hall, una dintre cele mai elegante locatii din Bucuresti, situata in Sos. Pipera nr 48.

“Schwarzkopf Elite Model Look Romania 2011” si-a desemnat castigatoarele

Hostul evenimentului a fost Adi Nartea, fost model, in prezent moderator Tv.

 Castigatoarele editiei din acest an au fost selectionate dintre cele 25 de finaliste aspirante la o cariera de model precum cea a lui Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Tatjana Patitz, Claudia Schiffer, Linda Evangelista, Gisele Bundchen si multe altele.

Incepand cu 15 octombrie, toate concurentele au intrat intr-un training camp, in incinta Hotel Caro, unde au avut sedinte de make-up si hair styling, shooting-uri, fitting si repetitii pentru show-ul finalei nationale.

La sfarsitul acestei perioade intense de instruire concurentele au fost pregatite se defileze in fata a peste 400 de invitati si sa isi dezvaluie talentul, personalitatea si atitudinea pe podium.

Castigatoarele acestei editii sunt:

Locul I – Vanesa Catanas-17 ani  si 1,75m- se va alatura altor 64 de finaliste din 64 de tari si va participa la Finala Mondiala din SHANGHAI, CHINA. din data de 6 decembrie.

Locul II – Raisa Avram- 16 ani si 1,77m 

Locul III –Maria Choinska- 16 ani si 1,76 m.

De asemenea partenerii  evenimentului au fost generosi si au acordat premii special:

Premiul Special Schwarzkopf pentru cel mai frumos par– Raisa Avram

Premiul Special Il Passo-  Ofelia Hotescu

Premiul Special Rowenta – Adela Coseru

Premiul Special Reserved- Diana Maria Gheorghe

 

Juriul evenimentului a fost alcatuit din: 

MICHELANGELO CHIACCHIO- Presedintele Juriului, Director Elite Model Management London

MARTIN SCHITTENGRUBER - Managing Director Divizia Cosmetice Henkel Romania

ALEXANDRA COLIBAN - Director FACE2FACE MODEL Management, Detinator

Licenta Elite Model Look in Romania.

MARIO CUGNATA – Director Elite Model Management Milano

RUXANDRA DUMITRESCU – Marketing Manager Rowenta

ALIN GALATESCU – Director Avanpremiere

LAURA RAILEANU – Director Achizitii Il PASSO

OLTIN DOGARU – Fotograf de moda

 

-        ROXANA ILIESCU - Producator B1 TV

-        RAZVAN DINU - Jurnalist, manly.ro

-        Mircea Zara- Prezentator tv

-        IOANA MAXIMILIAN – Producator TV, regizorul evenimentului.

Evenimentul a durat aproximativ doua ore, fiind urmat de o petrecere la care au luat parte concurentele “Schwarzkopf Elite Model Look Romania 2011”, partenerii evenimentului, presa, membrii juriului si o multime de prieteni si apropiati.

Printre VIP-urile autohtone prezente la eveniment se numara: Oana Roman, Oana Lis, Roxana Iliescu- Producator B1TV, Razvan Dinu- Jurnalist manly.ro, Mircea Zara- Prezentator TV.

 Schwarzkopf este marca-umbrela a companiei Henkel Romania ce ofera solutii complete pentru ingrijirea, aranjarea si coafarea parului. Produsele din portofoliul marcilor Gliss, Palette, Brillance, Taft, Schauma sau Perfect Mousse pun in valoare frumusetea feminina si, in special, frumusetea parului sexului frumos.

„Brandul Schwarzkopf este sinonim cu ingrijirea profesionala a parului, cu inovatia si frumusetea. Tocmai de aceea, pentru noi, decizia asocierii marcii Schwarzkopf, in calitate de Title Sponsor, cu cel mai prestigious concurs de modele din lume – Elite Model Look – a fost luata pornind tocmai de la aceste valori comune – calitatea, modernitatea, profesionalismul si pasiunea pentru frumusete. Noi credem ca este doar inceputul unei frumoase colaborari pe care ne-o dorim pe termen lung”, a declarat Martin Schittengruber, Managing Director Divizia Cosmetice Henkel Romania.

Finala Nationala “Schwarzkopf Elite Model Look Romania 2011” a fost unul dintre evenimentele glamour ale anului, in cadrul caruia concurentele au purta tinutele unor branduri si designeri de moda consacrati.

Silver partner al acestui eveniment este Rowenta. "Rowenta a incheiat pe plan international un parteneriat cu agentia de modele Elite Model Look si a dezvoltat produse de ingrijire personala dedicate si co-branduite “Rowenta for Elite Model Look”.

In Romania sustinem de 4 ani concursul national de modele Elite Model Look" – a declarat Ruxandra DUMITRESCU, Marketing Manager Rowenta.

RESERVED sustine povestile frumoase ale tinerilor care au obtinut succes la nivel mondial în lumea modei. In sezonul toamna-iarna 2011-2012, modelele celebre din lume au spus povestile lor de frumusete.

“Asocierea cu cel mai prestigious concurs de modele “Schwarzkopf Elite Model Look Romania 2011” nu face decat sa intareasca faptul ca de-a lungul anilor RESERVED a aratat ca o poveste frumoasa se poate intampla oricui, ca oricare dintre noi poate avea succes si isi poate indeplini visele!

Imbraca povestea frumoasa a acestui sezon cu RESERVED!” Monica Zeciu, Sales and Marketing Manager Lpp Fashion.

Frumusetea concurentelor “Schwarzkopf Elite Model Look Romania 2011“ a fost pusa in valoare de catre Ambasadorii Schwarzkopf si de echipa coordonata de catre make-up artistul Alex Radulescu cu produse Kryolan oferite de Top Line.

Un alt moment important a fost prezentarea semnata de tineri designeri din Romania, printre care si Norina Stoica, completata cu noua colectie de incaltaminte Il Passo.

“IL PASSO este numele dat rafinamentului si celor mai noi tendinte, al femeii moderne, puternice si determinate, dar sensibila, sofisticata, misterioasa.... Este o marca a stilului si stralucirii, creand o legatura intima, pretioasa cu cel care poarta produsul IL PASSO.” – precizeaza Corina Radu, Marketing Executive IL PASSO.

“IL PASSO iubeste femeile. Asocierea cu cel mai prestigios concurs de modele din lume, Elite Model Look, a venit din dorinta noastra de a sustine frumusetea, bunul gust si valorile romanesti.“ a declarat Alina Tanasa, PR Manager IL PASSO

Organizatorii au pregatit si o surpriza concurentelor invitandu-l pe “Megastaru” Catalin Josan, acum cunoscut artist international, pentru un mic recital.

SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK ROMANIA 2011 este sustinut de: Schwarzkopf, Rowenta, Nestle Fitness, Il Passo, Reserved, Kryolan prin Top Line Romania, Aristocrat Events Hall, Hotel Caro.

Parteneri media: Radio 21, 1Music Channel, Zile si Nopti, www.comunicatedepresa.ro, www.studentie.ro, www.kudika.ro.

Agentia FACE2FACE MODEL Management este detinatoarea exclusiva a licentei ELITE MODEL LOOK in Romania si organizatoarea evenimentului. Top 10 castigatoare vor primi contracte de reprezentare cu Face2Face Model Management si locul 1 va fi reprezentata de catre ELITE Model Management.

Despre ELITE: Agentia Elite este nr. 1 in lume, reprezinta peste 750 de modele si inglobeaza 36 de agentii pe cele 5 continente.