"SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK ROMANIA 2011" VA ASTEAPTA LA COSTINESTI!

BUCURESTI - 3 august 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Concursul international de modele “SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK ROMANIA 2011”, organizat de agentia FACE2FACE MODEL MANAGEMENT va asteapta in perioada 5- 7 august la Costinesti.
Castingul se va desfasura intre orele 12.00 - 20.00 in incinta Midnight Sun Club.

La preselectie sunt asteptate tinerele cu varsta cuprinsa intre 14 si 22 ani, inaltimea intre 1,72- 1,80 m si care cunosc cel putin o limba straina, experienta in modeling nefiind o conditie necesara. Juriul, format din celebritati si specialisti in domeniu, va puncta frumusetea, inteligenta, spontaneitatea, stilul si personalitatea bine conturata a fiecarei candidate.

 ELITE MODEL LOOK este concursul ce a descoperit si lansat incepand cu anul 1972 Top Modelele lumii: Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Tatjana Patitz, Cameron Diaz si multe altele.

ELITE MODEL LOOK ofera tinerelor oportunitatea de a-si implini visul de a deveni top modele in cadrul celei mai importante retele de agentii de modele din lume!

In fiecare an, in peste 65 de tari, agentiile oficiale, atent alese de Elite World organizeaza selectii nationale in care iau parte peste 650.000 de participante.

Finala internationala este considerata evenimentul anului, eveniment glamouros si de high fashion, atragand atentia intregii lumi precum si a presei internationale.

Viitoarele castinguri SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK ROMANIA 2011 se vor desfasura in Costinesti – MIDNIGHT SUN CLUB (12 aug-14 aug), Iasi - IULIUS MALL ( 9 sept- 11 sept), Cluj-Napoca - IULIUS MALL (16 sept – 18 sept).

Finala nationala va avea loc in luna Octombrie in Bucuresti si va desemna reprezentanta Romaniei la finala  modiala “ELITE MODEL LOOK” ce se va desfasura in ASIA, finala dotata cu premii in valoare totala de peste 325,000 USD.

SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK ROMANIA 2011 este sustinut de: Schwarzkopf, Rowenta, Nestle Fitness, Il Passo.

Parteneri media: Radio 21, 1Music Channel, Zile si Nopti, www.comunicatedepresa.ro, www.studentie.ro, www.kudika.ro.

Despre  FACE2FACE: Agentia Face2Face Model Management este detinatoarea exclusiva a licentei ELITE MODEL LOOK (din 2006)

Despre Elite: Agentia Elite este nr. 1 in lume, reprezinta peste 750 de modele si inglobeaza 36 de agentii pe cele 5 continente.

www.elitemodellookromania.com