Ultimul casting SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK ROMANIA 2011!

BUCURESTI - 19 septembrie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Concursul international de modele “Schwarzkopf Elite Model Look Romania 2011”, organizat de agentia FACE2FACE MODEL MANAGEMENT, a ajuns la final!
Ultimul casting al celui mai prestigios concurs de modele din lume va avea loc in data de 23 septembrie 2011, incepand cu ora 12.00, in Bucuresti si va fi gazduit de AFI Palace Cotroceni.

Ultimul casting SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK ROMANIA 2011!

Organizatorii vor puncta frumusetea, inteligenta, spontaneitatea, stilul si personalitatea bine conturata a fiecarei candidate.

Pentru a putea participa la ultimul casting, concurentele trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: varsta cuprinsa intre 14 si 22 ani, inaltimea intre 1,72- 1,80 m si care cunosc cel putin o limba straina, experienta in modeling nefiind o conditie necesara.

La preselectie sunt asteptate tinere din toata tara, care isi doresc o cariera in modeling.

ELITE MODEL LOOK este concursul ce a descoperit si lansat incepand cu anul 1972 Top Modelele lumii: Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Tatjana Patitz, CLAUDIA SCHIFFER si multe altele.

ELITE MODEL LOOK ofera tinerelor oportunitatea de a-si implini visul de a deveni top modele in cadrul celei mai importante retele de agentii de modele din lume!

In fiecare an, in peste 65 de tari, agentiile oficiale, atent alese de Elite World organizeaza selectii nationale in care iau parte peste 650.000 de participante. Finala internationala este considerata evenimentul anului, eveniment glamouros si de high fashion, atragand atentia intregii lumi precum si a presei internationale.

Finala nationala va avea loc in luna Octombrie in Bucuresti si va desemna reprezentanta Romaniei la finala  modiala “ELITE MODEL LOOK” ce se va desfasura in SHANGHAI- CHINA, finala dotata cu premii in valoare totala de peste 325,000 USD.

SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK ROMANIA 2011 este sustinut de: Schwarzkopf, Rowenta, Nestle Fitness, Il Passo. 

Schwarzkopf este marca-umbrela a companiei Henkel Romania ce ofera solutii complete pentru ingrijirea, aranjarea si coafarea parului. Produsele din portofoliul marcilor Gliss, Palette, Brillance, Taft, Schauma sau Perfect Mousse pun in valoare frumusetea feminina si, in special, frumusetea parului sexului frumos.

„Brandul Schwarzkopf este sinonim cu ingrijirea profesionala a parului, cu inovatia si frumusetea. Tocmai de aceea, pentru noi, decizia asocierii marcii Schwarzkopf, in calitate de Title Sponsor, cu cel mai prestigios concurs de modele din lume – Elite Model Look – a fost luata pornind tocmai de la aceste valori comune – calitatea, modernitatea, profesionalismul si pasiunea pentru frumusete. Noi credem ca este doar inceputul unei frumoase colaborari pe care ne-o dorim pe termen lung”, a declarat Martin Schittengruber, Managing Director Divizia Cosmetice Henkel Romania

“IL PASSO este numele dat rafinamentului si celor mai noi tendinte, al femeii moderne, puternice si determinate, dar sensibila, sofisticata, misterioasa.... Este o marca a stilului si stralucirii, creand o legatura intima, pretioasa cu cel care poarta produsul IL PASSO.” precizeaza Corina Radu, Marketing Executive IL PASSO.

IL PASSO iubeste femeile. Asocierea cu cu cel mai prestigios concurs de modele din lume – Elite Model Look- a venit din dorinta noastra de a sustine frumusetea, bunul gust si valorile romanesti.“ a declarat Alina Tanasa, PR Manager IL PASSO

Parteneri media: Radio 21, 1Music Channel, Zile si Nopti, www.comunicatedepresa.ro, www.studentie.ro, www.kudika.ro.

Despre  FACE2FACE: Agentia Face2Face Model Management este detinatoarea exclusiva a licentei ELITE MODEL LOOK (din 2006)

Despre Elite: Agentia Elite este nr. 1 in lume, reprezinta peste 750 de modele si inglobeaza 36 de agentii pe cele 5 continente.

www.elitemodellookromania.com