INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege impactul, alege increderea, alege Comunicatedepresa.ro! Cere o oferta personalizata pentru campanii electorale pe ziare.com, acasa.ro si comunicatedepresa.ro!
Contacteaza-ne la info@comunicatedepresa.ro sau la 0374.112.675.
Facebook Ads te ajuta sa cresti rapid vanzarile si vizibilitatea site-ului

Facebook este una dintre cele mai populare platforme de marketing. Modelul publicitar al Facebook functioneaza pe baza omniprezentului model "pay-per-click" (PPC), care a devenit cel mai important sistem de publicitate pe internet. Motivele pentru care PPC este atat de eficient este acela ca reclamele sunt accesibile oricui, sunt eficiente si au rezultate rapide.

Cu ajutorul reclamelor Facebook Ads ai posibilitatea de a face o selectie clara a publicului tinta, astfel incat reclamele sa ajunga doar la persoanele interesate de domeniul tau de activitate sau de produsele tale. Facebook are un nivel detaliat de selectie a datelor demografice pentru anunturile plasate, astfel incat acestea sa ajunga doar la publicul tinta. Poti selecta locatia, limbile vorbite, interesele (interese exprimate, preferinte si hobby-uri din profilul de Facebook), nivelul sau istoricul educatiei, functia detinuta, venitul, interesele politice, comportamente si achizitii recente si lista poate continua. Prin urmare reclamele Facebook Ads ofera o targetare demografica mult mai detaliata decat Google Ads.

Un alt avantaj al publicitatii pe Facebook il reprezinta faptul ca poti viza si persoanele care au interactionat anterior cu afacerea ta.

Reclamele Facebook Ads se adreseaza atat afacerilor de tip B2C cat si celor de tip B2B. Campaniile B2B pot derula campanii de succes pe Facebook, mai ales ca, potrivit statisticilor, persoanele cu putere de decizie in afaceri petrec cu 74% mai mult timp pe Facebook decat restul angajatilor.

In plus, varietatea de anunturi publicitare cu ajutorul Facebook Ads este foarte mare. Astfel ai posibilitatea de a face reclame foto, video, de tip stories, messenger, carusel (mai multe imagini statice pe care utilizatorul poate derula), slideshow, playables (jocuri demonstrative, interactive), etc.

Fiind publicitate pay-per-click, esti taxat doar in momentul in care utilizatorii dau click pe reclama ta, acesta fiind singurul cost pe care il vei plati.

Rank Tracking

Rank Tracking sau urmarirea clasamentului cuvintelor cheie te ajuta sa te asiguri ca site-ul este vizibil in motoarele de cautare.

Hyper-Focused Rank Tracking

Link Research Tools este un instrument uimitor pentru eliminarea penalizarilor automate si manuale ale Google si pentru crearea de campanii de link building.

Ahref

Urmareste backlink-urile si mentionarile site-ului tau cu ajutorul site-ului Ahrefs, pentru a sti unde te situezi si ce trebuie sa mai faci.

Open Site Explorer

Cu ajutorul acestui tool poti compara site-ul tau cu cel al competitorilor si poti afla de unde vin link-urile catre site-ul lor.

Seo Spyglass

Cu ajutorul acestui tool poti vizualiza toate link-urile care sunt penalizate de Google, pentru a le eminima.
De ce sa alegi comunicatedepresa.ro pentru campania ta de Facebook Ads
 • Beneficiem de consultanta specializata din partea unui account Facebook dedicat contului nostru si suntem partener Google.
 • Anul trecut am gestionat bugete cu un total de aproximativ 1 milion de euro (ROAS pozitiv), pentru clienti din domenii diferite ale pietei.
 • Vei beneficia de o oferta personalizata in functie de obiective, cerinte si bugetul pe care vrei sa il aloci.
 • Campaniile Facebook Ads te ajuta sa ajungi la publicul tinta rapid
 • Vei creste rapid vanzarile produselor de pe site-ul tau
 • Peste 18 ani de experienta in media digitala
 • Peste 1.000 de campanii Facebook Ads efectuate
 • Vei beneficia de o oferta personalizata in functie de obiective, cerinte si bugetul pe care vrei sa il aloci
 • Vei avea un consultant direct care iti va fi alaturi pentru orice problema
 • Poti crea, in paralel, campanii SEO care sa creasca afisarile site-ului in Google
 • Totul se intampla dintr-un singur loc, prin urmare castigi timp valoros pentru tine
Hai să discutăm despre proiectul tău!

Cu peste 18 ani de experiență în media digitală, Comunicatedepresa.ro este un instrument util si eficient de comunicare si informare publica.

Inainte de a trimite datele va rugam sa consultati Termenii si conditiile si Politica de confidentialitate. Prin apasarea butonului “Trimite”, va exprimati acordul cu privire la acestea si acceptati sa fiti contactat de un reprezentant Comunicatedepresa.ro.

Mai multe informatii despre Facebook ads
Optimizare SEO
Pentru ca afacerea ta sa fie prezenta in primele afisari si sa ajunga usor la publicul tinta ai nevoie de o optimizare SEO.
Link Building
Link Building este o practica des intalnita cand vine vorba de SEO. Aceasta presupune constructia de backlinkuri.
Backlink
Un backlink mai este cunoscut si ca link inbound sau link de intrare de la un site catre un alt site, care ajuta la cresterea in motoarele de cautare.
Promovare SEO
Promovarea SEO ajuta un site, indiferent de tipul acestuia, sa se diferentieze de site-urile similare, in rezultatele motoarelor de cautare
Articole SEO
Articolele SEO, mai sunt cunoscute si ca Advertoriale SEO si au ca scop cresterea vizibilitatii site-ului in motoarele de cautare.
Advertoriale
Advertoriale SEO, sunt articole informative, atractive, care duc la sporirea vizibilitatii site-ului in motoarele de cautare.
Campanie SEO
O campanie SEO este un proces prin care site-ul tau poate creste in motoarele de cautare. 
Servicii SEO
Serviciile SEO cuprind atat promovarea site-ului si a brandingului, cat si optimizarea site-ului in motoarele de cautare prin publicarea de articole SEO.
Google Ads
Google Ads iti permite sa-ti promovezi afacerea persoanelor potrivite, in locul potrivit si la momentul potrivit, astfel incat sa atragi vanzari rapid.
Fonduri Europene
Beneficiare de granturi prin programele de Fonduri Europene au obligatia de a publica communicate de presa la inceputul si finalizarea proiectului.
Comunicate de presa tema Facebook Ads
Facebook ads. Gomag Campanii: Serviciu nou in platforma eCommerce pentru automatizarea campaniilor Google Ads
Facebook ads. agentie social media
Facebook ads. agentie social media
Facebook ads. agentie social media
Facebook ads. servicii google ads
Facebook ads. campanii google ads
Facebook ads. Curs Google Ads
Facebook ads. mediu online
Prin utilizarea site-ului, iti exprimi acordul cu politica noastra de folosire a cookie-urilor. Folosim cookie-uri pentru a-ti asigura o experienta pozitiva si o navigare intuitiva si relevanta. Accept