Facilitate de casa

Definitie Facilitate de casa

Tolerarea de catre o banca a unui sold debitor in contul curent al clientului sau pentru motive circumstantiale.Facilitatea de casa este consimtita, fie tacit, fie printr-o autorizatie explicita, pentru o perioada scurta si pentru motive precise scadente deosebit de apasatoare, asteptare a primirii unor credite etc.Utilizarea permanenta, sau pentru perioade de cel putin o luna, a facilitatii de casa se numeste descoperire.Facilitatea de casa nu este un mijloc de finantare, ci o comoditate. Ea da clientului posibilitatea de a face fata decalajelor inevitabile intre iesiri si intrari. Ea are rolul de a scuti intreprinderea de a mentine lichiditati in casa in scopuri de prevedere, care ar ramane, in cea mai mare parte, inactive. Utilizarea acestei forme de credit confera bancii dreptul la dobanda si la un comision.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Facilitate de casa? Propune definitie

Poze Facilitate de casa

 • San Casa

  Poza: San Casa: Casa ta de vis la un pas distanta

 • william hill

  Poza: Casa de pariuri ideala

 • Fonduri pentru casa ta | design-casa.ro

  Poza: Fonduri pentru casa ta | design-casa.ro

 • Lansare de carte „CASE-N CASA” la Casa Ion Mincu

  Poza: Lansare de carte „CASE-N CASA” la Casa Ion Mincu

 • Vezi toate pozele despre Facilitate de casa

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Facilitate de casa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Facilitate de casa. Definitiile termenilor despre Facilitate de casa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Facilitate de casa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Facilitate de casa.