Concursul Naţional de Eseuri pentru elevi - „BE A LEADER”

Cluj-Napoca - 4 februarie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

În contextul economic actual, alocarea eficientă a resurselor reprezintă cheia supravieţuirii. O resursă necesită o atenţie deosebită: omul. Sistemul educaţional are o contribuţie decisivă în formarea acestei resurse esenţiale. Astfel, Facultatea de Business a Universităţii Babeş-Bolyai Cluj-Napoca consideră un act de responsabilitate mai buna valorificare a aptitudinilor şi calităţilor resursei umane. Vă adresăm invitaţia de a ne uni eforturile pentru dezvoltarea noii generaţii în construirea unui viitor mai bun împreună. În acest scop, Facultatea de Business lansează un concurs naţional de eseuri adresat elevilor din clasa a XII-a. Ne propunem să recompensăm adevăratele valori. Concursul Naţional de Eseuri cu tema BE A LEADER dă posibilitatea tinerilor să îşi exprime deschis viziunea asupra afacerilor. Ne exprimăm speranţa că această iniţiativă va fi stârni interesul generaţiei tinere, una câştigătoare, nu de sacrificiu. Echipa Facultăţii de Business!

Facultatea de Business din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai Cluj Napoca lansează Concursul Naţional de Eseuri cu tema BE A LEADER!
Competiţia se adresează elevilor de liceu din clasele a XII-a şi se va desfăşura în perioada 1 Februarie – 30 Aprilie 2009.
Pentru a se înscrie în concurs elevii trebuie să redacteze un eseu, care să respecte următoarele cerinţe:
1. Tema eseului este BE A LEADER! Abordarea va viza domeniul BUSINESS (al afacerilor).
2. Originalitatea abordării va reprezenta o caracteristică esenţială a lucrării.
3. Lungimea eseului va fi de maxim 2 pagini, format A4, tehnoredactat în Microsoft Word va respecta următoarele cerinţe de formă: font Times New Roman, mărime 12, aliniament justify, margini 2,54 cm (1 inch).
4. Eseul va fi trimis la adresa de e-mail: be.a.leader@tbs.ubbcluj.ro până în data de 30 Aprilie 2009. În e-mail, vă rugăm să treceţi datele dumneavoastră de identificare: nume, prenume, telefon, denumirea, profilul şi adresa liceului, localitatea.
5. Plagiatul duce la eliminarea din concurs a lucrării.
În urma evaluării eseurilor primite, cea mai bună lucrare va fi premiată cu suma de 1.000 RON. Autorii următoarelor 10 lucrări (din perspectiva punctajelor obţinute) selectate de către comisia de evaluare vor fi invitaţi să participe la manifestările prilejuite de Zilele Facultăţii de Business din perioada 18 - 24 Mai 2009.
Cu aceasta ocazie, elevii premiaţi vor avea ocazia de a vedea timp de 2 zile ce înseamnă viaţa de student la Facultatea de Business: vor participa la cursuri şi seminarii, vor lua legătura cu una dintre cele mai active asociaţii studenţeşti din mediul universitar clujean (Asociaţia Studenţilor de la Business – ASB), vor participa la evenimentele culturale şi recreative organizate.
Echipa Facultăţii de Business

Despre Facultatea de Business, Universitatea

Facultatea de Business, din cadrul prestigioasei Universitati 'Babes-Bolyai' din Cluj-Napoca este o institutie de invatamant superior, care ofera: doua specializari la nivel de licenta: Administrarea Afacerilor si Administrarea Afacerilor in Servicii de Ospitatlitate (unica in tara), precum si doua specializari la nivel de masterat: Administrarea Afacerilor si Management Hotelier.
Facultatea de Business
Universitatea 'Babes-Bolyai' din Cluj-Napoca
Str. Horea nr. 7
400174 Cluj-Napoca
Tel.: 0264.599.170
tbs@tbs.ubbcluj.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/facultatea-de-business-universitatea/concursul-national-de-eseuri-pentru-elevi-be-a-leader