Incep inscrierile la UVA! Primele cursuri online de scurta durata, adaptate mediului de afaceri romanesc.

BUCURESTI - 17 martie 2005

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din cadrul SNSPA anunta inscrieri la cursurile online de scurta durata UVA (Universitatea Virtuala de Afaceri) in perioada 17 martie – 20 aprilie 2005.

Modulele de instruire UVA sunt adaptate realitatii romanesti, cu un curriculum in mod continuu actualizat. Fiecare curs este insotit de un caiet de aplicatii, realizat in colaborare de catre cadre didactice de renume si practicieni de succes din businessul romanesc.

UVA se vrea mai mult decat o scoala pe Internet, are ambitia de a deveni un veritabil consilier care sa fie aproape de intreprinzatori si manageri. Cursurile si aplicatiile UVA, specifice pietei romanesti, sunt introducerea in directia formarii si cresterii diverselor tipuri de afaceri.

Cursurile online UVA dureaza 2,5 luni si se finalizeaza cu diploma eliberata de catre Facultatea de Comunicare si Relatii Publice (FCRP) din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative din Bucuresti.

Facultatea echivaleaza cursurile in cazul in care se opteaza ulterior pentru urmarea unui masterat FCRP cu curriculum similar.

Oferta de instruire UVA cuprinde:

Fiscalitate si contabilitate
Imagine si comunicare in afaceri. Tehnici de relatii publice
Intreprinzatorul si ideea de afaceri.
Planificare si gestionare
Management de proiect
Marketingul, premisa succesului in afaceri
Modalitati de finantare a afacerilor. Surse de capital
Oamenii si gestionarea resurselor umane
Suportul juridic si administrativ al afacerilor
Tehnici de promovare in afaceri
Despre Facultatea de Comunicare si Relatii Publice - SNSPA

UVA a fost infiintata in anul 2003 de catre Facultatea de Comunicare si Relatii Publice “David Ogilvy”, ca urmare a unui proiect cofinantat de Uniunea Europeana, prin programul PHARE. Reprezentand prima concretizare a unui proiect de e-learning din Romania, UVA a instruit, in perioada octombrie 2003 – aprilie 2004, un numar de 1300 de cursanti, in toate regiunile tarii.
Mai multe detalii, pe www.uva.ro

Asist. univ. drd. Florina Pinzaru
Director proiecte
contact@uva.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/facultatea-de-comunicare-si-relatii-publice-snspa/incep-inscrierile-la-uvaprimele-cursuri-online-de-scurta-durata-adaptate-mediului-de-afaceri-romanesc-