MOST BEAUTIFUL- ROMANIA 2011 - BEAUTY CONTEST

Locul desfasurarii: BUCURESTI, http://wwww.mostbeautiful.ro

Organizator: FAMOUS FASHION ROMANIA

MOST BEAUTIFUL- ROMANIA 2011 -  BEAUTY CONTEST

FAMOUS FASHION  te saluta şi profită de ocazie adresând calde mulţumiri pentru timpul acordat în vederea găsirii unor posibilităţi de colaborare cu noi.

  FAMOUS FASHION este prima agenţie din Romania care produce si organizeaza un concurs de original de frumusete la talie europeana “MOST BEAUTIFUL” Romania.

History:

Famous Fashion, o agentie de modeling si fashion show production cu state vechi pe piata romaneasca si nu numai, organizeaza prima editie Most Beautiful Girl. Evenimentul s-a distins prin eleganta, stil si personalitate, aspecte relevate si apreciate pozitiv atat de media cat si de specialistii in domeniu. Amfitrioana serii a fost Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii “Stele sub lupa” de la Antena 2, televiziune partenera Famous Fashion. Show-ul s-a desfasurat pe parcursul a trei seri de concurs, in care participantele au avut de trecut patru probe: rochii de seara, tinute casual, lenjerie intima si perspicacitate. Titlul de MBR 2009 i-a revenit frumoasei Oana Manea, o bucuresteanca de numai 21 de ani.

Future:

28-sept- 2011  BUCURESTI

Famous Fashion produce cea de-a III-a editie Most Beautiful - Europe - Fashion Show.Evenimentul va fi prezentat intr-un nou format, propunand o premiera de multimedia fashion show, prin conceperea unui show complet de fashion si tv.

Evenimentul se va distinge prin exigenta, rigurozitatea si seriozitatea selectiei finalistelor concursului de frumusete, elemente fara precedent in industria evenimentelor de acest gen.Evenimentul in sine, ce se bucura de aprecierea criticilor de specialitate, va fi unul cu adevarat grandios, un top-level al showurilor de gen. Acesta se va imparti pe parcursul a doua seri, in care pe scena vor defila colectiile celor mai in voga designeri de moda autohtoni si straini.

Pentru preselecţia, pregătirea şi obţinerea titlului de MOST BEAUTIFUL 2011 / ROMANIA  vor candida doar tinere cu vârsta cuprinsă între 16 şi 26 ani,cu  înălţimea cuprinsa între 1.70 - 1.80 m.

Despre FAMOUS FASHION

Famous Fashion Models Agency Bucuresti / Romania

Confirmare pana la data: 21 martie 2011

Participare: Intrare libera