Cum Ingrijim Trandafirii de Gradină in August?

BUCURESTI - 17 august 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari, Monden / Lifestyle, Social

Pentru ingrijirea trandafirilor in August www.FamousRoses.eu va recomanda sa: Aplicați trandafirilor îngrășăminte și fertilizatori. Tratați trandafirii împotriva bolilor și dăunătorilor. Înlăturați florile veștejite. Îndepărtați lăstarii care cresc dedesubtul altoiului. Udați bine solul. Adaugați câteva straturi de mulci. Puteti planta in gradina trandafiri achizitionati la ghiveci. Urmând sfaturile de mai sus, începand cu Septembrie, veți avea o spectaculosa înflorire și gradina dumneavoastra va fi plină de culoare.

Leonardo da Vinci - Un trandafir exceptional cu forma romantica si un parfum discret si o culoare roz Bengalez.

Leonardo da Vinci - Un trandafir exceptional cu forma romantica si un parfum discret si o culoare roz Bengalez.

August este ultima lună in care este recomandat să mai aplicați îngrășăminte trandafirilor. În caz contrar  riscați ca la venirea iernii trandafirii dumneavoastră să înghețe deoarece crenguțele noi formate nu vor ajunge la maturitate iar seva din crengile mature s-ar putea să nu se retragă odată cu venirea frigului.

Continuați tratarea trandafirilor împotriva bolilor și dăunătorilor.

Înlăturați florile veștejite pentru a stimula apariția altor flori. Florile vestejite incep să formeze fructul iar fructul consumă energia a 3 - 4 flori noi care ar putea sa apară.

Îndepărtați lăstarii care cresc dedesubtul altoiului. În caz contrar aceștia vor sufoca planta.


Udați bine solul la rădăcina trandafirului, insa evitați să udați frunzele. Udați o data la două zile și zilnic în zilele călduroase astfel încât solul să fie umed la o adâncime de 30 - 40 cm. Cel mai bun timp pentru udat este dimineața devreme pentru a reduce evaporarea. In cazul in care va ajunge apă pe frunze aceasta va avea sufficient timp să se usuce.

Adăugați câteva straturi de mulci obținuți din rumeguș, talaș sau coajă de copac. Ajută la menținerea umidității solului și suprimă creșterea buruienilor. Mulcii se descompun treptat și adaugă substanțe nutritive în sol. Evitați coaja sau țandăra provenită de la conifere deoarece conține rășini în cantități considerabile.

În luna August mai puteți planta trandafiri achiziționați la ghiveci care vor înflori din Septembrie pana la primul ingheț.

Incepand cu sfârșitul lui August inspre sfarsitul toamnei este o perioada optima pentru trandafiri deoarece temperaturile sunt mai scăzute și astfel mugurii au timp să se dezvolte în flori mai mari și mai frumoase. Urmând sfaturile de mai sus, începand cu Septembrie, veți avea o spectaculosa înflorire și gradina dumneavoastra va fi plină de culoare.

Despre FamousRoses

FamousRoses.eu comercializează butăși de trandafiri de gardină importați din Franța, direct de la pepinierele Delbard și Meilland.

Trandafirii acestor producători sunt recunoscuți și apreciați în întreagă lume, fiind de asemenea premiați la numeroase concursuri internaționale de profil, fapt ce îi plasează în fruntea soiurilor de trandafiri. Sunt superbi, romantici și sofisticați. Îi puteți admira și achiziționa pe http://www.FamousRoses.eu/