Afacerile decolează!

BUCURESTI - 23 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, Turism

În Romania, ca și in alte țări, programele inedite de teambuilding sunt în atentia companiilor, această atenție fiind marcată de numărul crescut de solicitări într-o piață de 30-35 milioane de euro.

Brainovate, în parteneriat cu TAROM, au răspuns acestei provocari iniţiind primul program de dezvoltare profesională și leadership din lume care se adresează companiilor doritoare să își dezvolte afacerea și în același timp, să se bucure de experiența zborului -“Build your team in the air™”.

Ce înseamnă “Build your team in the air™”?

Este un program disponibil celor interesați de o inițiativă de business inedită. Experiența intensivă de business, dar și distractivă în egală măsură, începe la locul de îmbarcare din aeroportul “Henri Coandă” București, unde are loc o sesiune introductivă și de stabilire a obiectivelor. Pe durata zborului, participanții vor fi implicați într-o serie de exerciții individuale de comunicare, leadership și de stabilire a profilului echipei. Odată ajunși la destinație, membrii echipei vor continua programul la unul dintre hotelurile alese pentru sejur, cu o suită de activități personalizate în funcție de nevoile companiei. Toate aceste activități sunt facilitate de consultanții cu experiență internațională ai Brainovate.

Timpul permite participanților să se bucure și de o varietate de activități conexe precum scuba diving, ciclism, drumeții montane, yoga sau orice altă formă de petrecere a timpului liber solicitată.

Programul “Build your team in the air™” este disponibil în orice moment al anului pentru echipe de 5 până la 50 de participanți. Durata programului variază între 2 zile și o săptămână. Indiferent de destinație – Barcelona sau Dubai, Londra sau Roma, Atena sau Paris, “Build your team in the air™” va aduce un plus de valoare oricărui business, va motiva echipele și va fi, fără îndoială, o experiență de neuitat.

Investiția

Acest program este o investiție care variază între 1000 – 2000 euro de persoană pe durata unui weekend. Această sumă cuprinde: profilul echipei, zi de activități facilitate în cadrul un program personalizat, activ de relaxare, divertisment, zborurile, cazarea și mesele asigurate prin intermediul Tarom Tour.

 

CONTACT: Alina Bănescu – Managing Partner Branovate, alina@brainovate.com