La masă cu Mircea Dinescu

BUCURESTI - 11 iunie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, ONG

Desprea pasiunea pentru gătit a lui Mircea Dinescu se știe. Pentru maestrul Mircea Dinescu, gătitul este o artă, ca şi poezia. Gătitul îl relaxează, îi stimulează creativitatea iar rezultatul bucura papilele gustative. Întâlnirea cu stilul aparte de gătit a maestrului Mircea Dinescu poate fi licitată în cadrul Garden Party „Protejăm Miracolul Nasterii”.

Mircea Dinescu

Mircea Dinescu

O serie de personalități publice au ales să se implice în realizarea primului Centru de Sănătate Maternă din România, participând la Garden Party „Protejăm Miracolul Nasterii”. În cadrul evenimentului va avea loc o licitație de servicii premium oferite de diverse personalități. Câteva dintre personalitățile care s-au alăturat cauzei sunt: Daniela Nane, Andi Vasluianu, Monica Anghel, Andrei Roșu, Domnica Mărgescu, Maia Morgenstern, Iris Serban, sculptorul Virgil Scripcariu și Adina Buzatu.

Fondurile colectate vor sprijini Fundația CRUCEA ALBĂ să pună bazele primului Centru de Sănătate Maternă din România.

Fundația CRUCEA ALBĂ este un proiect ambițios al Anei Måițå, Președintele Asociației Mame pentru Mame , care își propune să pună bazele primului Centru de Sănătate Maternă din România.

Centrul de Sănătate Maternă va oferi famililor la început de drum un cadru de siguranță medicală și confort pentru sarcină, naștere și educație parentala. Acest proiect de antreprenoriat social va susține organizația să ofere servicii de consilere pentru sănătate maternă femeilor din zone defavorizate.

Evenimentul va avea loc pe data de 14 iunie, începând cu orele 20.00 la Palatului Mogoșoaia (peluza din față Palatului) și va fi prezentat de Liana Stanciu.  Actriță Aniela Petreanu va participă la eveniment pentru a susține nevoia de servicii de sănătate maternă. 

Despre Fundația Crucea Albă:

Crucea Albă se dorește să fie un centru conceput să vină în sprijinul familiei cu Program de Educație Prenatală și Parentală centrat pe informare completă și încurajarea alegerilor informate.

Despre Ana Måitå, Președintele Fondator CRUCA ALBĂ și Președinte al Asociației Mame pentru Mame:

Este cel mai activ și mai vizibil promotor al drepturilor mamelor, coordonând activitatea principalei organizații non-profit pentru drepturile româncelor în contextul maternității și se mândrește cu :peste 1500 persoane consiliate în ultimii 2 anicomunicare directă cu peste 2000 de cupluri de părinți Reprezentant direct al forurilor internaționale de profil Internațional MotherBaby Childbirth,      European Network for Chuldbirth Associations, Coalition for Improving Maternity Servicesparteneriate încheiate cu Fundația Soros, Fondul ONU pentru Populație. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/fanfara-pr/la-mas-cu-mircea-dinescu