Vorbește-mi despre alăptare!

Locul desfasurarii: AFI Palace Cotroceni

Organizator: Hands Across Romania şi Asociaţia pentru Naştere Naturală şi Alăptare

Vorbește-mi despre alăptare!

 

Un copil alăptat se va dezvolta mai bine psihic şi intelectual iar coeficientul lui de inteligenţă poate fi mai mare chiar cu 8 puncte. Aceste puncte pot reprezenta diferenţa dintre un intelect normal şi unul deficitar.

Alăptarea foloseşte o medie de 500 de calorii pe zi şi ajută mama să piardă kilogramele acumulate pe timpul sarcinii. Compoziţia laptelui se schimbă în funcţie de durata alăptării la fiecare “masă”.

Adulţii care au fost alăptaţi au tesiunea arterială şi colesterolul la un nivel mai scăzut şi riscuri mai reduse de obezitate şi diabet de tip 2.

Vă așteptăm la o întâlnire între părinţi, bebeluşi şi specialişti în consiliere în alăptare cu tema „Vorbeşte-mi despre alăptare”.Săptămâna Alăptării este săptămâna în care toţi cei care ştim cât de important este laptele matern pentru copiii noştri sărbătorim şi încurajăm acest act minunat! Alătură-te nouă, opinia şi experienţa ta este importantă!

Despre FANFARA RELATII PUBLICE S.R.L.

Fanfara PR este o agentie PR de tip butic determinata sa-si deschida usile pentru clientii hotarati sa faca mai mult TAM-TAM. Consultantii Fanfara PR sunt mai mult decat simpli consultanti, acestia reprezinta o resursa interna dedicate clientului care urmareste indeaproape desfasurarea activitatii si asigura un flux de comunicare eficient. Fanfara PR imbina perspectiva inhouse cu un serviciu 100% externalizat.

Confirmare pana la data: 5 august 2011

Participare: Intrare libera

Taguri: bebelusiparintialaptare
Sponsori eveniment:
  • Cosmote Cosmote
  • Ardo Ardo
  • Motherlove Motherlove
Parteneri eveniment:
  • Cosulculegume Cosulculegume
  • Biscuiteria Biscuiteria
  • Direct Design Direct Design