Fantzi Events are echipa completa pentru evenimentul tau

BUCURESTI - 30 iunie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

In urma cu 6 ani Activitatea principala a firmei FANTZI a fost realizarea de aranjamente florale - dar acum 3 ani am lansat servicii noi si mai complexe pentru intregul dvs. eveniment, in tot acest timp am acumulat experienta necesara pentru planificarea unui eveniment memorabil si de succes

Fantzi Events are echipa completa pentru evenimentul tau

Echipa Fantzi Events dispune de personal calificat pentru toate necesitatile unui eveniment complex si complet. De la stilisti la fotografi si cameramani profesionisti, Dj, dansatori profesionisti, trupe de balet si ca totul sa fie un intreg bine omogenizat, designeri ce va vor fi alaturi pentru amenajarea locatiei perfect

Primul pas în planificarea unui eveniment este de a determina scopul său, indiferent dacă este pentru o nunta, firma, ziua de naştere, festival, absolvire sau orice alt eveniment care necesită planificare.

Avem oferte pentru diverse tipuri de eveniment, petreceri private, nunti, botezuri dar si corporate, promovare de produs, team building, perteceri tematice etc.

Compania noastra este si unitate protejata, ceea ce inseamna ca puteti face petrecearea companiei si in acelasi timp sa si economisiti sume importante.

www.fantzi.ro