Priveste vara cu alti ochi!

BUCURESTI - 20 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate, Social, Farmaceutic

Retinopatia diabetica este cauza cea mai frecventa de orbire spontana la persoanele cu varste intre 20 si 65 de ani, iar cataracta este una din cele mai frecvente afectiuni oftalmologice ce afecteaza persoanele varstnice. Depistarea precoce reprezinta un prim pas pentru stoparea evolutiei. Farmaciile DONA si Spitalul de Oftalmologie WestEye ofera 50% reducere la consultul oftalmologic complet pentru cataracta si pentru retinopatia diabetica.

50% Reducere la consultul oftalmologic pentru cataracta si retinopatie diabetica

50% Reducere la consultul oftalmologic pentru cataracta si retinopatie diabetica

Campania lansata in luna aprilie de Farmaciile DONA si Spitalul privat de Oftalmologie WestEye, a prezentat un interes foarte mare din partea persoanelor ce au avut nevoie de consultatii oftalmologice.

Din dorinta de a avea pacienti sanatosi si satisfacuti de serviciile pe care le oferim, am relansat parteneriatul pentru toti clientii ce fac cumparaturi in perioada 18 iunie-31 august 2012, in Farmaciile DONA din Bucuresti. Pe baza bonului fiscal si a flyerului primite din farmacie, se ofera 50% reducere la  consultul oftalmologic complet pentru cataracta si pentru retinopatia diabetica, realizat in cadrul Spitalului WestEye. Pacientii beneficiaza de aceasta reducere pana pe 8 septembrie 2012.

Programarile se fac la numarul (scurt) de telefon 021 9757. Informatii detaliate despre parteneriat pot fi obtinute sunand la acelasi numar.

 

Cataracta reprezinta opacifierea cristalinului, lentila transparenta din interiorului ochiului, care permite trecerea luminii spre retina pentru obtinerea unei imagini clare. Cataracta apare de obicei la pacientii varstnici, dar poate sa apara si la pacienti tineri, in cazul unor traumatisme, a unor boli generale (ex. diabet zaharat), a unor tratamente lungi cu anumite medicamente (ex. derivati cortizonici). Pentru mai multe informatii acceseaza: http://www.westeyehospital.ro/afectiuni.asp?page=retinopatie_diabetica

Retinopatia diabetica este o afectiune in care vasele capilare isi deterioreaza structura si functia normala.

Retinopatia diabetica este cauza cea mai frecventa de orbire spontana la persoanele cu varste intre 20 si 65 de ani.

Multi pacienti cu diabet zaharat dezvolta in timp manifestari oculare, dintre care retinopatia diabetica este cea mai importanta. Diabetul determina afectari ale vaselor sanguine mici de la nivelul retinei (o componenta a ochiului situata in partea posterioara a acestuia, care are rol de a capta imaginile si de a trimite informatiile la creier). Pentru mai multe informatii acceseaza: http://www.westeyehospital.ro/afectiuni.asp?page=retinopatie_diabetica