FARMEXIM aniverseaza 18 ani de succese pe piata farmaceutica din Romania

BUCURESTI - 15 iulie 2008

Comunicat tip General in Sanatate

Farmexim a aniversat vineri, 11 Iulie 2008, 18 ani de la lansarea primelor servicii de import si distributie medicamente de pe piata romaneasca.

In Iulie 1990, FARMEXIM a fost prima companie farmaceutica din Romania care si-a asumat misiunea de a-si dedica intreaga activitate si energie implinirii dorintei oamenilor de a avea o viata mai sanatoasa, oferind servicii de inalta calitate colaboratorilor sai.

“Suntem onorati sa sarbatorim 18 ani de succese, de obiective propuse si indeplinite, dar si de provocari ce ne-au impulsionat si ne-au dat puterea de a ne dezvolta permanent. Am crezut cu tarie in puterea oamenilor de a face diferenta si astfel am reusit sa construim succesul, bazandu-ne pe profesionalismul si devotamentul echipei, dar si pe increderea acordata de partenerii nostri, in toti acesti ani.
Am intrat acum intr-o noua etapa, cea a maturitatii depline si promitem sa dovedim in continuare ca suntem o companie inovatoare, care isi sustine constant misiunea si care ofera cele mai bune solutii tuturor clientilor si furnizorilor sai” a declarat Ovidiu Buluc, Director General Farmexim.

Pentru perioada urmatoare, compania isi propune sa isi consolideze pozitia pe piata, sa continue investitiile in vederea diversificarii serviciilor si cresterii calitatii acestora si sa ajunga la o cifra de afaceri mai mare cu 25% fata de cea realizata in 2007.

FARMEXIM este unul dintre primii 5 distribuitori de medicamente din Romania, cu o cifra de afaceri de 150 milioane Euro la sfarsitul anului 2007. Compania are parteneriate cu peste 100 de furnizori, indigeni sau externi, si ofera celor peste 3.000 de clienti, din Bucuresti si din tara, un portofoliu de aproximativ 5.000 de produse de tip RX, OTC si parafarmaceutice.

Despre FARMEXIM

FARMEXIM S.A. face parte din Grupul FARMEXIM (alaturi de Help Net Farma S.A. – al doilea lant de de farmacii din Romania – si Green Net S.A. – importator si distribuitor produse cosmetice), grup ce a incheiat anul 2007 cu o cifra de afaceri cumulata de 205 milioane EUR, depasindu-si astfel obiectivele stabilite in medie cu 5%.

FARMEXIM
Str. Ing. George Constantinescu nr.2,
sector 2, Bucuresti
tel: 021/308.25.00