Dana Savuica lanseaza a doua colectie "Butterfly" exclusiv pentru Fashion Days

BUCURESTI - 7 iulie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Astazi, 7 iulie, are loc lansarea oficiala a celei de-a doua colectii “Butterfly by Dana Savuica”
creata exclusiv pentru Fashion Days. Asadar, o veti putea redescoperi pe Dana Savuica in
primul proiect care o surprinde in postura de designer si totodata primul sau proiect online.

Dana Savuica lanseaza a doua colectie

Astazi, 7 iulie, are loc lansarea oficiala a celei de-a doua colectii “Butterfly by Dana Savuica” creata exclusiv pentru Fashion Days. Asadar, o veti putea redescoperi pe Dana Savuica in primul proiect care o surprinde in postura de designer si totodata primul sau proiect online.

“Pana acum nu m-am aventurat in aceasta zona. Trebuie sa recunosc ca am fost de “moda veche” si am avut retineri in a demara un astfel de proiect. Insa intrand in marea familie Fashion Days am avut avantajul sa lucrez cu profesionisti, cu oameni care chiar stiu “cu ce se mananca online-ul” si astfel sa minimizez riscul de a da gres. Prima mea colectie a fost foarte bine primita si m-a motivat sa continui, sa revin cu forte noi si cu mai multe idei ” marturiseste Dana Savuica.

Cele 39 de creatii vestimentare, alaturi de 14 accesorii surprind printr-un amestec perfect de culoare, imprimeuri si elemente marinaresti. “Mi-am dorit sa se regaseasca in aceasta colectie, toate “vedetele” sezonului. Este un mix de printuri florale, culori tari, absolut toate culorile curcubeului, si o reinterpretare a elementelor navy prezente in prima campanie. Materialele sunt usoare, fluide, naturale si croite cu mare atentie pentru ca voi sa va simtiti confortabil si frumoase” declara Dana Savuica.

“Butterfly by Dana Savuica” se adreseaza unei femei dinamice, care indrazneste sa poarte haine cu personalitate. “Este pentru femeia jucausa, putin excentrica, careia ii place sa experimenteze si nu se fereste sa poarte culori care sa ii induca starea de bucurie. De fapt acesta este si mesajul colectiei: be happy! In plus, toate hainele sunt purtabile, sunt chic si pun in evidenta feminitatea oricarei femei” a adaugat vedeta. Iar acest mesaj a fost foarte clar transmis chiar de catre Dana Savuica la sedinta foto, unde a ales sa isi puna in valoare propriile creatii printre multe zambete si sfaturi de stil pe care le-a oferit intregii echipe.

Creatiile“Butterfly by Dana Savuica” vor fi disponibile timp de 4 zile pentru membrii Fashion Days din: Bulgaria, Cehia, Slovacia, Slovenia, Romania si Ungaria incepand de astazi, 7 iulie.

Spor la cumparaturi!